-
OSAOsta valmistui yli 2200 uutta ammattilaista. Onnea! Katso valmistuneiden nimet.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun os.ala, tarjoilija (726626) | Työvoimakoulutus
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun os.ala, tarjoilija (726626) | Työvoimakoulutus
Kohderyhmä
Kohderyhmänä ovat pääasiassa Oulun seudun työllisyysalueen asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneet tarjoilijan työtehtävistä. Koulutukseen hakeutuminen ei edellytä aiempia ravitsemisalan opintoja tai työkokemusta.
Koulutuksen sisältö
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).
Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat
• Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
• Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
• Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp
Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat 60 osp, esimerkiksi
• Á la carte -tarjoilu, 30 osp
• Kahvilapalvelut, 10 osp
• Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
• Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp
Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp
• Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
• Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen
• Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen
Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan perustutkinnon suorittamisesta.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli:
Opiskelumuoto:
Hinta: