Laskutusosoite

Operaattori: CGI Suomi Oy
Välittäjän tunnus: 003703575029
Verkkolaskuosoite: 003709924453

Y-tunnus: 0992445-3

Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, asiakaspalvelun os.ala, tarjoilija (726626) | Työvoimakoulutus

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat pääasiassa Oulun seudun työllisyysalueen asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneet tarjoilijan työtehtävistä. Koulutukseen hakeutuminen ei edellytä aiempia ravitsemisalan opintoja tai työkokemusta.

Koulutuksen sisältö

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat
• Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
• Asiakaspalvelu ja myynti, 25 osp
• Annosruokien ja juomien tarjoilu, 40 osp

Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat 60 osp, esimerkiksi
• Á la carte -tarjoilu, 30 osp
• Kahvilapalvelut, 10 osp
• Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
• Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp
• Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
• Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen
• Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen

Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan perustutkinnon suorittamisesta.

Koulutuksen kuvaus

Opetuskieli: 

Opiskelumuoto: 

Hinta: