Innovaatiot ja kehittäminen

Tarjoamme soveltuvat ratkaisut yritysten ja työnantajien kestävän kasvun tarpeisiin. Osaamisen jakaminen on voima, joka tekee meistä yhdessä enemmän.

Osaamis- ja työvoimakartoitukset

OSAOn koulutuksen asiantuntijalta saat apua työpaikan osaamis- ja työvoimatarpeiden kartoittamiseen. Selvityksen pohjalta teemme työpaikallenne osaamisen kehittämisen suunnitelman ja sovimme yhdessä sen toteutuksesta.

Asiakastilaisuudet ja yhteistyö

OSAOsta tähdätään töihin, ja sen vuoksi teemme kaiken tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Osallistumalla asiakastilaisuuksiin ja työryhmiin varmistat, että koulutuksemme tuottavat juuri sellaista osaamista, jota työelämässä tarvitaan.

Tulevista tilaisuuksista ja mahdollisuuksista erilaisiin yhteistyöryhmiin saat myös tietoa seuraamalla OSAOta sosiaalisessa mediassa. Haemme mm. työelämän edustajia tutkintotiimeihin ja työelämän asiantuntijoita opettamaan ja ohjaamaan.

Kehittämiskumppanuus

Olemme käytettävissäsi monin eri tavoin. Toteutamme kehittämishankkeita työelämän eri sektoreilla yhdessä työpaikkojen kanssa. Keksisimmekö yhdessä uusia innovaatioita?

Pääset alkuun ottamalla yhteyttä Työelämä- ja yrityspalveluihin. p. 040 141 5320.