Uusia työntekijöitä työpaikoille

Henkilöstö on yrityksen keskeinen voimavara. Henkilöstön kehittämisen lisäksi tarvitaan myös uusia tekijöitä. OSAO vastaa työvoimapulaan ja osaavien käsien tarpeeseen yhteistyössä työnantajien kanssa. Tarjoamme työpaikoille pitkäjänteistä ja tavoitteellista yhteistyötä sekä räätälöityjä palveluja. Ota yhteyttä niin sovitaan yrityksellesi sopiva tapa uuden henkilöstön hankintaan.

Yrityspolku

Yrityspolussa rakennetaan yhteistyössä yrityksen kanssa suunnitelma, jonka tavoitteena on turvata yritykselle osaava työvoima. Yrityspolun kautta voidaan kouluttaa uusia henkilöitä, sekä kehittää henkilöstön osaamista yrityksen tarpeesta lähtien. OSAOn asiantuntija toimii tukena koulutuspolun suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää yrityspolusta

 

OSAOrekry -palvelu

Autamme yrityksiä löytämään uusia työntekijöitä välittämällä tietoa työssäoppimispaikoista ja avoimista työpaikoista. Yritykset ovat tervetulleita kertomaan omasta toiminnastaan ja työvoiman tarpeista, samalla muodostuu suora kontakti alalle valmistuviin opiskelijoihin.

Työnantajat voivat tarjota OSAOrekry -palvelun kautta koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, työmahdollisuuksia sekä erilaisia projekteja opiskelijoille ja vastavalmistuneille sekä löytää sopivan osaajan tarpeeseen.

Siirry OSAOrekry -palveluun (Tiitus)

 

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on ratkaisu yritykselle silloin kun pääosa oppimisesta tapahtuu työpakalla tai opiskelija siirtyy työelämässä oppimisen aikana työsuhteeseen. Oppisopimusta kannattaa hyödyntää myös kesäajan tai muiden sesonkien rekrytoinneissa. Tällöin töihin tuleva opiskelijalle tehdään oppisopimus, jolla myös opinnot etenevät suunnitelmallisesti.

Lisätietoja oppisopimuksesta

 

Koulutussopimus

Koulutussopimus voidaan tehdä oppilaitoksen kirjoilla olevalle henkilölle, jolle ei makseta työelämässä oppimisen ajalta palkkaa tai muuta korvausta. Sopimus voidaan solmia myös tutkinnon osaa pienemmistä kokonaisuuksista tai useammasta tutkinnon osasta.

TE-koulutukset ja yhteishankintakoulutukset

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisesti työvoimakoulutuksia TE-palveluiden asiakkaille. Työttömät työnhakijat voivat hakeutua koulutuksiin vuoden ympäri.

Yhteishankintakoulutukset hankkivat ja rahoittavat yhdessä yritys ja ELY-keskus.

RekryKoulutus

RekryKoulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin ja koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Koulutus voidaan toteuttaa myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa.

Täsmäkoulutus

Täsmäkoulutuksella päivitetään yrittäjän tai työntekijöiden osaaminen ja ammattitaito vastaamaan uusia vaatimuksia ja muuttuvia työtehtäviä. Koulutuksen avulla pyritään säilyttämään työpaikkoja ja estämään lomautuksia tai irtisanomisia.

Muutoskoulutus

Muutoskoulutusta voidaan hyödyntää tilanteessa, jossa yritys jouytuu irtisanomaan tai lomauttamaan henkilöstöstään ja joissa paluu aiempaan työhön on epävarmaa. Koulutus tähtää osaamisen ja työnhakuvalmiuksien parantamiseen, mahdollisen uuden ammatin opiskelemisesn ja uuden työpaikan saamiseen.

Lue lisää yhteishankintakoulutuksista
Iso valkoinen nuoli osoittaa oikealle

Työelämä- ja yrityspalvelut

OSAO Ovessa neuvontaa ja ohjausta työnantajille, yrityksille ja yrittäjille.

OSAO Ovi työelämä- ja yrityspalvelut
p. 040 141 5320
palveluttyoelamalle@osao.fi

Soita tai tule käymään!

Katso tarkemmat yhteystiedot ja ota yhteyttä