Uusia työntekijöitä

Henkilöstö on yrityksen keskeinen voimavara. Henkilöstön kehittämisen lisäksi tarvitaan myös uusia tekijöitä. Meillä on tarjota useita eri vaihtoehtoja uuden henkilöstön hankkimiseen. Ota yhteyttä niin sovitaan yrityksellesi sopiva tapa uuden henkilöstön hankintaan.

Yrityspolku

Yrityspolussa rakennetaan yhteistyössä yrityksen kanssa suunnitelma, jonka tavoitteena on turvata yritykselle osaava työvoima. Yrityspolun kautta voidaan kouluttaa uusia henkilöitä, sekä kehittää henkilöstön osaamista yrityksen tarpeesta lähtien.

Lue lisää yrityspolusta

 

Opiskelijarekrytointi

Autamme yrityksiä löytämään uusia työntekijöitä välittämällä tietoa työssäoppimispaikoista ja avoimista työpaikoista. Yritykset ovat tervetulleita kertomaan omasta toiminnastaan ja työvoiman tarpeista, samalla muodostuu suora kontakti alalle valmistuviin opiskelijoihin.

Työnantajat voivat tarjota OSAOrekry-palvelun kautta koulutus- ja oppisopimuspaikkoja, työmahdollisuuksia sekä erilaisia projekteja opiskelijoille ja vastavalmistuneille sekä löytää sopivan osaajan tarpeeseen.

Siirry OSAOrekry palveluun (Tiitus)

 

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutus on ratkaisu yritykselle silloin kun pääosa oppimisesta tapahtuu työpakalla tai opiskelija siirtyy työelämässä oppimisen aikana työsuhteeseen. Oppisopimusta kannattaa hyödyntää myös kesäajan tai muiden sesonkien rekrytoinneissa. Tällöin töihin tuleva opiskelijalle tehdään oppisopimus, jolla myös opinnot etenevät suunnitelmallisesti.

Lisätietoja oppisopimuksesta

 

Koulutussopimus

Koulutussopimus voidaan tehdä oppilaitoksen kirjoilla olevalle henkilölle, jolle ei makseta työelämässä oppimisen ajalta palkkaa tai muuta korvausta. Sopimus voidaan solmia myös tutkinnon osaa pienemmistä kokonaisuuksista tai useammasta tutkinnon osasta.

Big white arrow on a grey background pointing to the right

Työelämä- ja yrityspalvelut

OSAO Ovessa neuvontaa ja ohjausta työnantajille, yrityksille ja yrittäjille.

OSAO Työelämä- ja yrityspalvelut
p. 040 141 5320

Soita tai tule käymään!

Katso tarkemmat yhteystiedot ja ota yhteyttä