Työvoimakoulutukset

Työttömille työnhakijoille ja yrityksille

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia palveluja ja työvoimakoulutusta TE-palveluiden asiakkaille. 

TE-palveluiden kanssa toteutettavat koulutukset

Onko yrityksessänne tarvetta rakennustyöntekijöille, maasiirtokoneiden kuljettajille tai maarakennustyöntekijöille, mutta sopivia työntekijöitä on vaikea löytää?

OSAO Edu Oy tarjoaa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa mahdollisuuden kouluttaa rakennusalan ammattilaisia yrityksenne työllistämistarpeiden mukaisesti.

Yksittäisten koulutusten pääsyvaatimuksia voidaan täsmentää yrityksenne tarpeet ja koulutuksen sisältö huomioiden. Rakennusalan yrityslähtöisen koulutuksen sisällöt suunnitellaan yhteistyössä työnantajan/työnantajien sekä TE-palveluiden kanssa yritysten osaamistarpeiden pohjalta.

  • yrityksellä ei rekrytointivelvoitetta eikä maksuosuutta
  • yritys sitoutuu opiskelijan työssäoppimisen työpaikaksi ja työssäoppimisen ohjaamiseen
  • yritys pääsee valitsemaan työtehtäviin soveltuvat työssäoppijat yhdessä oppilaitoksen kanssa

Koulutusten kesto voi olla 20 – 100 koulutuspäivää, joista vähintään 6 – 30 päivää on oppilaitoksessa tapahtuvaa lähiopetusta. Esimerkkejä rakennusalan yrityslähtöisistä koulutuksista ovat:

  • Työmaajohdon koulutus rakennus- ja infra-aloille 100 pv
  • Kaivinkoneenkuljettajan 3D-koneohjaus 40 ov
  • Tasoitetyöntekijän koulutus 100 pv
  • Betoniraudoittajan täydennyskoulutus 100 pv
  • Mittamiehen koulutus 100 pv
  • Kurottajan käyttö nostotyössä 40 pv
  • Kuormausnosturin käyttö asennustyössä 40 pv

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksenne tarpeisiin räätälöity koulutus yhdessä!

Rakennusala: koulutuspäällikkö Susanna Tervonen, p. 050 516 9158, susanna.tervonen@osao.fi,
Maarakennusala: koulutuspäällikkö Marko Hyyryläinen, p. 050 322 5595, marko.hyyrylainen@osao.fi

Haaveiletko työstä web-ohjelmoinnin parissa? Haluatko kartuttaa osaamistasi web-ohjelmoinnista ja parantaa valmiuksiasi työllistyä? Full Stack -valmennusohjelma antaa sinulle kattavan kuvan webohjelmoijan työkentästä ja valmiudet rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia.

Mistä on kyse?

Web-ohjelmoinnin osaamista kehittävässä Full Stack -valmennusohjelmassa perehdytään web-ohjelmointiin, JavaScript-kirjastoihin sekä osallistutaan tiimeittäin yritysten projekteihin. Tarkoituksena on saada kattava kuva webohjelmoijan työkentästä, rakentaa single page- ja multipage-sovelluksia sekä perehtyä tietokantoihin.

Aiempaa osaamista web-ohjelmoinnista ei edellytetä, sillä ohjelma räätälöidään osaamistason perusteella. Ohjelmoinnin perusteiden ja HTML-kielen tuntemus on kuitenkin osallistujalle eduksi. Valmennusohjelman ohjelmointikieliä ovat HTML5, CSS, JavaScript ja PHP. Osallistujan osaamistasosta riippuen JavaScript-kirjastoista käsitellään React, Node.js ja Redux sekä tietokannoista MySQL ja mahdollisuuksien mukaan myös NoSQL sekä MongoDB.

Kenelle Full stack on tarkoitettu?

Valmennusohjelma on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Jos olet työtön työnhakija, kysy TE-toimistosta mahdollisuudestasi osallistua valmennusohjelmaan työttömyysetuudella opiskellen (lyhytkestoinen opiskelu työttömyysetuudella). Full Stack -valmennusohjelma on osallistujille maksuton.

Valmennusohjelma järjestetään 28.9.-27.11.2020. Ohjelman kesto on 45 päivää, joista 36 päivää on lähiopetusta ja 9 päivää etäopetusta. Valmennuspäivien kesto on 7 tuntia / valmennuspäivä.

Koulutuspaikkana on OSAOn Kaukovainion yksikkö, tekniikka »

Miten pääsen mukaan?

Hae valmennusohjelmaan 4.9.2020 mennessä. Hakemus täytetään Wilmassa »

Hae koulutukseen

Lisätiedot

Janne Niemelä
040 575 9451
janne.niemela@osao.fi

Yrityslähtöinen koulutus

OSAO Edu Oy toteuttaa yrityslähtöistä koulutusta työvoimakoulutuksena. Yrityslähtöinen koulutus on yritykselle helppo ja vaivaton tapa hankkia uusia ammattitaitoisia työntekijöitä ilman rekrytointivelvoitetta tai maksuosuutta.

OSAO Edu Oy tarjoaa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa mahdollisuuden kouluttaa ammattilaisia yrityksenne työllistymistarpeiden mukaisesti.

Yritys sitoutuu ainoastaan opiskelijan työssäoppimisen työpaikaksi ja työssäoppimisen ohjaamiseen. Kohderyhmänä ovat koulutuksiin ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Yrityksen työtehtäviin soveltuvat työssäoppijat yritys pääsee valitsemaan oppilaitoksen kanssa yhdessä.