Koulutusvienti

Suomalaista osaamista maailmalle

Suomalainen koulutusvienti on vahvassa kasvussa, ja me haluamme olla osa menestystarinaa.

OSAO Edu Oy – koulutusviennin asiantuntija

Järjestämme yhdessä laajan verkostomme kanssa koulutuspalveluita ja vierailuita kaikille suomalaisesta ammatillisesta koulutuksesta kiinnostuneille. Koulutamme Oulun seudulla ja asiakkaan kotimaassa.

Mitä on koulutusvienti?

Koulutusviennillä ja koulutusosaamisen viennillä tarkoitetaan Suomen ulkopuolelle myytävää, osaamista kehittävää, voittoa tavoittelevaa toimintaa. Tällaista voi olla esimerkiksi tutkintojen ja niiden osien myynti, konsultointi, laajat kehittämispalvelut ja niihin liittyvät oppimisympäristöratkaisut.

Vaikka koulutusviennin asiakkaat ovat ulkomailla, toiminta voi tapahtua myös Suomessa. Koulutusvientiä on siis myös tilaus- tai muun koulutuksen järjestäminen Suomessa asiakkaan ollessa ulkomaalainen.

Coming Up

Arctic Education Forum

Explore the Finnish education system and experience the Northern atmosphere in winter! In February 2020 Arctic Education Forum will bring you the latest insight into 21st century education and innovative educational solutions. The event offers an amazing opportunity to visit Finnish learning environments.

Arctic Education Forum 2020 is the perfect event for everyone in the education field to explore Finnish education system and get inspired.

Registration is now open! Ensure your attendance by booking your Arctic Education Forum 2020 ticket.

 

 

Buy your ticket

Lisätietoja OSAOn koulutusviennistä

 

Antti Rovamo
toimitusjohtaja
antti.rovamo@osao.fi
p. 050 560 8392

 

Merja Paloniemi
koulutuspäällikkö
merja.paloniemi@osao.fi
p. 050 594 9182