Palvelut hakijalle

Me OSAOssa olemme mielellämme avuksi, kun pohdit ammatilliseen koulutukseen hakeutumiseen liittyviä asioita. Voit tulla tutustumaan koulutusaloihimme ja yksiköihimme erilaisten vaihtoehtojen avulla. Kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa apunasi on OSAO Ovi -hakijapalvelu.

Avoimet ovet

OSAOn yksiköt järjestävät avoimien ovien tapahtumia, joiden aikana on mahdollista tutustua yksikön koulutustarjontaan ja tiloihin. Avoimien ovien aikana tapaat myös alojen opettajia ja opiskelijoita ja näet käytännössä millaista opiskelu OSAOssa on. Avoimet ovet järjestetään vuosittain loppuvuodesta. Vuoden 2019 avoimet ovet pidettiin loka-marraskuun aikana ja tälle sivulle tulee tietoja vuoden 2020 avoimista ovista, kun päivämäärät ovat tiedossa.

 

Muut tutustumismahdollisuudet

OSAOn koulutusaloihin on mahdollista käydä tutustumassa lyhyillä tutustumiskäynneillä. Tutustumiskäynnin aikana on mahdollista esim. seurata oppituntia ja keskustella alan opiskelijoiden, opettajan tai opinto-ohjaajan kanssa. Tutustumiskäynneistä voi sopia olemalla yhteydessä OSAO Ovi-hakijapalveluihin tai suoraan alan opinto-ohjaajiin.

Koulutuskokeilut

OSAOlle on mahdollista tulla koulutuskokeiluun. Koulutuskokeilu on TE-palveluiden järjestämä palvelu, josta on oltava ensin yhteydessä omaan TE-virkailijaan.

Koulutuskokeilujen koordinoija Heli Laitila,  heli.laitila@osao.fi, puh. 050 5613 946.

Koulutusinfot

OSAO Ovi-hakijapalvelut järjestää kaikille avoimia koulutusinfoja.

Tilaisuudessa saat lisätietoa OSAOn jatkuvan haun ja oppisopimuskoulutuksen opiskelumahdollisuuksista, hakeutumisesta sekä opintojen rahoittamisesta.

Seuraavat infojen ajankohdat:

Ke 16.1.2020 klo 13.00-14.00

(loput kevään 2020 infoista ilmoitetaan myöhemmin)

Paikka OSAO Ovi-hakijapalvelut.

Pikisaarentie 13. Oulu, Suolamakasiini (samassa rakennuksessa myös myymälä Tuuma&Tikki).

Ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan erikseen.

Lisätiedot ja ryhmien ilmoittautuminen opinto-ohjaaja Heli Laitila, heli.laitila@osao.fi tai puh 050 561 3946.

Ammattilukioinfo

Ammattilukioinfo yhteishaussa hakeville ja heidän huoltajilleen pidetään 14.1.2020 klo 18.00 Kaukovainio, tekniikan yksikön auditoriossa, osoitteessa Kotkantie 2A. Ei ennakkoilmoittautumista. Tervetuloa!

Big white arrow on a grey background pointing to the right

Kaikille tietoa ammatillisesta koulutuksesta

OSAO Ovi-hakijapalvelu ohjaa ja neuvoo kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää OSAO Oven palveluista