Valmentava koulutus

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus

Tarvitsetko lisää valmiuksia ammatillisten opintojen aloittamiseen? Onko oma alavalintasi vielä epäselvä? Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA on sinulle oikea vaihtoehto.

Valmentava koulutus on tarkoitettu sinulle, jos suunnittelet hakemista ammatilliseen koulutukseen. Valmentava koulutus antaa sinulle valmiuksia hakeutua ammatilliseen tutkintokoulutukseen ja vahvistaa edellytyksiäsi suorittaa ammatillinen tutkinto.

 

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA

TUVA-koulutus soveltuu peruskoulun päättäneille oppivelvollisille tai niille, jotka haluavat valmistautua tutkintokoulutukseen toisella asteella.

TUVA-koulutuksen laajuus on 38 viikkoa ja sen suorittaminen kestää enintään yhden vuoden. TUVA-koulutuksessa sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Suunnitelman myötä opiskelet omien tavoitteittesi ja osaamistarpeittesi mukaisesti.  Koulutuksen aikana voit tarkentaa suunnitelmiasi jatko-opinnoista, korottaa perusopetuksen arvosanoja ja opiskella osia ammatillisesta koulutuksesta tai lukiokoulutuksesta. Suoritettuasi TUVA-koulutuksen OSAOssa voit hakea ammatilliseen koulutukseen tai lukioon

Tutustu TUVAan videolla

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus TUVA

Tutustu TUVAan videolla OSAOn opiskelijoiden ja työntekijöiden johdattamana. Pääset katsomaan videon Youtubessa klikkaamalla kuvaa.

Iso valkoinen nuoli osoittaa oikealle

Kaikille tietoa ammatillisesta koulutuksesta

Hakeutuminen, opintojen rahoitus, ammatit – mitä haluatkin tietää, hakijapalvelu OSAO Ovi auttaa.

Katso OSAO Oven yhteystiedot