Virkistys- ja työhyvinvointipäivät

OSAO Edu Oy:n ohjelmapalvelut

OSAOn monipuolinen tarjonta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet onnistuneelle työhyvinvointipäivälle. OSAO Edu Oy toteuttaa työhyvinvointipäivät yhdessä OSAOn Kontinkankaan yksikön kanssa. Palveluiden toteutuspaikkoina ovat ohjelmasta riippuen Oulussa Virpiniemi, Vallinranta ja Kontinkangas. Tutustu eri ohjelmavaihtoehtoihin ja täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä

Täytä alla oleva lomake ja me otamme teihin yhteyttä noin viikon kuluessa. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva hyvinvointipäivä OSAO Edu Oy:n palveluista ja aktiviteeteista.

Olethan huolellinen ja tarkistat, että olet vastannut kaikkiin pakollisiin kohtiin. Pakolliset kentät on merkitty * -merkillä.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen sivu hyppää alkuun. Varmista alaspäin vierittämällä, että lomakkeen lähettäminen on onnistunut, eikä lomakkeelle ole tullut punaisella merkittyjä virheellisiä kohtia. Lomakkeen lähettäminen on onnistunut, kun lomakkeen tilalle tulee vahvistusilmoitus. Ilmoittamistasi tiedoista tulee vahvistus myös lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja liikuntasuunnittelija Tuija Nyman, p. 040 194 5316, tuija.nyman@osao.fi