Virkistys- ja työhyvinvointipäivät

Työyhteisön hyvinvointi edistää työssä jaksamista. Tarjoamme työyhteisön tarpeisiin räätälöityjä ryhmäyttäviä, rentouttavia, virkistäviä ja liikunnallisia työhyvinvointipäiviä ja aktiviteetteja. Palvelut voidaan toteuttaa ohjelmasta riippuen Oulussa Virpiniemessä, Vallinrannassa, Kontinkankaalla tai asiakkaan järjestämässä paikassa. Tutustu eri aktiviteettivaihtoehtoihin ja täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä

Täytä alla oleva lomake ja me otamme teihin yhteyttä noin viikon kuluessa. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva hyvinvointipäivä.

Olethan huolellinen ja tarkistat, että olet vastannut kaikkiin pakollisiin kohtiin. Pakolliset kentät on merkitty * -merkillä.

Lomakkeen lähettämisen jälkeen sivu hyppää alkuun. Varmista alaspäin vierittämällä, että lomakkeen lähettäminen on onnistunut, eikä lomakkeelle ole tullut punaisella merkittyjä virheellisiä kohtia. Lomakkeen lähettäminen on onnistunut, kun lomakkeen tilalle tulee vahvistusilmoitus. Ilmoittamistasi tiedoista tulee vahvistus myös lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja liikuntasuunnittelija Tuija Nyman, p. 040 194 5316, tuija.nyman@osao.fi