Kehonhuolto ja rentoutuminen

Huolletaan kehoa aktiivisen kehonhuollon menetelmillä tai vähennetään stressiä, keskittymiskykyä ja tuotteliaisuutta rentoutumisen taidolla. Tästä aktiviteetista saat hyviä ja toimivia oppeja myös kotiin viemiseksi.

Kehonhuollossa keskitytään aktiivisen kehonhuollon menetelmiin. Kehoa huolletaan liikkuvuusharjoittelun ja venyttelyn keinoin vaikkapa esimerkiksi keppiä apuna käyttäen. Aktiviteetti voidaan suunnitella asiakkaan tarpeiden mukaan, esimerkiksi keskittyen niska-hartiaseudun huoltoon. Aktiviteetin loppuosa koostuu rentoutumisesta. Rentoutumisen taito vähentää stressiä, parantaa unta, keskittymiskykyä ja tuotteliaisuutta. Rentoutumista opetellaan erilaisin menetelmin. 

Aktiviteetti sisältää

Kehonhuolto ja rentoutuminen sisältää välineet, tilat ja kehonhuollon ja rentoutumisen kokeilun liikunnanohjaajan vetämänä.

Kohderyhmä

Aktiviteetti sopii aikuisille ja nuorille. 

Kesto

Kehonhuollon ja rentoutumisen kesto räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Sopiva kesto on 30 minuutista yhteen tuntiin. 

Osallistujamäärä

Aktiviteettiin mahtuu tilasta riippuen maksimissaan 20-50 henkilöä. 

Osallistujien varustus

Osallistujien tulee varustautua joustavilla sisäliikuntavaatteilla. Rentoutumiseen kannattaa varata mukaan myös lämmitä vaatetusta. Kenkiä ei tarvita.

Toteutus

Toteutetaan ympäri vuoden sisätiloissa. Voidaan toteuttaa kesällä hyvällä säällä ulkona. 

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja jätä yhteystietosi. Me otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä yhteydenotostasi.

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi useampia Virpiniemen aktiviteetteja kohtaan. Räätälöidään toiveidesi mukainen hyvinvointipäivä.

Tarvittaessa lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Tuija Nyman, p. 040 194 5316.

Täytä yhteydenottolomake