Henkilöstön osaaminen

Osaava henkilöstö parantaa yrityksesi tuottavuutta ja edistää liiketoimintaasi. Henkilöstön osaamisen kehittäminen on yksi tehokkaimmista tavoista yrityksen kannattavuuden lisäämisessä.

Henkilöstökoulutukset

Henkilöstökoulutuksilla parannat henkilöstösi ammatillista osaamista. Tarjoamme yrityksellesi tai työyhteisöllesi joustavia, laadukkaita ja yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä koulutusratkaisuja. Koulutus voidaan toteuttaa oppisopimuksella, työvoimakoulutuksena tai maksullisena henkilöstökoulutuksena.

OSAO Edu Oy:n järjestämä koulutus räätälöidään työpaikan tarpeiden mukaan.

Yhteishankintakoulutus

Yhteishankintakoulutus on työvoimakoulutuksena toteutettavaa yritykselle räätälöityä ammatillista koulutusta, jonka työnantaja ja ELY-keskus hankkivat ja rahoittavat yhdessä. Yhteishankintakoulutukset toteuttaa OSAO Edu Oy.

Täsmäkoulutuksella osaaminen ajan tasalle

Täsmäkoulutus on nykyiselle henkilöstölle suunnattua räätälöityä koulutusta, kun yrityksen tai työnantajan toiminta tai sen käyttämä teknologia muuttuu. Koulutus päivittää yrittäjän tai työntekijöiden osaamisen uusien vaatimusten tasalle. Sen tavoitteena on myös estää lomautuksia tai irtisanomisia. Koulutus voidaan toteuttaa määräaikaisten lomautusten aikana tai niiden asemesta.

Täsmäkoulutusta voivat hankkia etenkin pienet ja keskisuuret yritykset. Koulutukseen voivat osallistua myös yrittäjä itse sekä yrityksen vuokratyöntekijät. Täsmäkoulutusta voi hankkia myös julkinen sektori – valtio, kunnat, kuntayhtymät ja seurakunnat.

Rekrykoulutuksella ammattitaitoisia työntekijöitä

Rekrykoulutus on hyvä vaihtoehto löytää ammattitaitoisia työntekijöitä. Koulutus räätälöidään yrityksen tarpeisiin, mutta se voidaan suunnitella myös yhteistyössä useamman työnantajan kanssa.

Koulutus kestää pääsääntöisesti 3 – 9 kuukautta ja sen vähimmäiskesto on 10 koulutuspäivää. Koulutuksessa saa pätevyyden tiettyyn ammattiin tai työtehtävään.