Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä onnettomuuksien ja rikosten estäminen. Järjestyksenvalvoja työskentelee mm. erilaisissa yleisötilaisuuksissa, ravintoloissa ja leirintäalueilla.

Kurssin kuvaus

Ajankohta

Seuraava koulutus järjestetään ajalla 23.3.2020 – 1.4.2020. Koulutusta on maanantaista torstaihin 23.-26.3. sekä maanantaista keskiviikkoon 30.3-1.4.2020 klo 16.30-21.30.

Hakuaikaa koulutukseen on 16.3.2020 saakka.

 

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipiste
Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

 

Hinta

250 € (sis.alv 24%). Minimi osallistujamäärä on 10. Ilmoittautumisen yhteydessä maksettu koulutusmaksu palautetaan, mikäli koulutus ei toteudu.

 

Koulutuksen laajuus

Peruskurssin laajuus on 40 tuntia.

 

Koulutuksen tavoite

Tavoitteena on antaa koulutuksen hyväksytysti suorittaneelle valmiudet toimia järjestyksenvalvojana yleisötilaisuuksissa tai yleisissä kokouksissa. Järjestyksenvalvoja ylläpitää toimialueensa järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan sisäasiainministeriön vahvistaman sisällön ja tuntijaon sekä koulutusmateriaalin mukaisesti. Koulutuksessa käsitellään mm.

  • järjestyksenvalvonnan yleisiä periaatteita
  • järjestyksenvalvojan tehtäviä
  • fyysisen voimankäytön perusteita
  • järjestyksenvalvojan toimivaltuuksia
  • hätäensiapua

Koulutukseen sisältyy kirjallinen loppukoe.

 

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojan tehtävistä kiinnostuneet, 18 vuotta täyttäneet sekä tehtäviin soveltuvat henkilöt.

 

Lisätietoja

Antti Vähäkangas, p. 040 1415 446, antti.vahakangas@osao.fi

 

Koulutuksen maksimi osallistujamäärä

Maksimi osallistujamäärä on 40. Minimi osallistujamäärä on 10.

 

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Ilmoittaudu koulutukseen (itse maksavat asiakkaat)

Ilmoittaudu koulutukseen organisaation edustajana (laskutettavat asiakkaat)

Hakijoiden, joiden äidinkieli on muu kuin Suomi, valinta on ehdollinen, kunnes hän on hyväksytysti suorittanut oppilaitoksen järjestämän kielikokeen tai muutoin osoittanut hallitsevansa Suomen kielen riittävän hyvin selviytyäkseen sisäasiainministeriön määrittämästä koulutuksesta.

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.