Hakeutumisen infotilaisuudet

Tältä sivulta löydät kootusti hakeutumiseen liittyvät infotilaisuudet. Tilaisuuksia on suunnattu eri kohderyhmille.

Yhteishaun hakeutumiseen liittyvät infotilaisuudet

19.6.2024 klo 15.00 Ilman opiskelupaikkaa?-info

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa? Tule kuuntelemaan mitä vaihtoehtoja OSAOlla on tarjolla jatkuvassa haussa sekä TUVA-koulutuksessa. Myös huoltajat ovat tervetulleita kuulolle. Info järjestetään Teamsin välityksellä.

Infon materiaalit

15.10.2024  Yläkoulusta toiselle asteelle-info

Oulun alueen ammatillisten oppilaitosten ja lukioiden yhteinen infotilaisuus opiskelusta toisella asteella. Minkälaista on opiskelu amiksessa ja lukiossa? Äänessä amiksen ja lukion opiskelijat sekä opot. Info toteutetaan Teamsin välityksellä.

29.1.2025 Yhteishaku 2025 -info

Oulun alueen ammatillisten oppilaitosten (Ammattiopisto Luovi, Oulun Palvelualan Opisto, Suomen Diakoniaopisto ja OSAO) yhteinen info yhteishaussa 2025 hakeville ja heidän huoltajilleen Teamsin välityksellä.

5.2.2025 Erityinen tuki Oulun alueen ammatillisissa oppilaitoksissa -info

Yhteishaussa hakeville nuorille ja heidän huoltajilleen suunnattu info erityisestä tuesta Oulun alueen ammatillisessa koulutuksessa. Infossa saa tietoa siitä minkälaista tukea opintoihin voidaan tarjota ammatillisessa erityisoppilaitoksessa (Luovi) ja mitä tukimuotoja on saatavilla muissa seudun ammatillisissa oppilaitoksissa. Info toteutetaan Teamsissa.

 

Jatkuvan haun hakeutumiseen liittyvät infotilaisuudet

OSAO Ovi-hakijapalvelut järjestää koulutusinfoja

Koulutusinfossa saat lisätietoa OSAOn jatkuvan haun ja oppisopimuskoulutuksen opiskelumahdollisuuksista, hakeutumisesta sekä opintojen rahoittamisesta. Infot järjestetään Teamsin välityksellä.

Voit varata ryhmällesi infon täältä 

Iso valkoinen nuoli osoittaa oikealle

Kaikille tietoa ammatillisesta koulutuksesta

OSAO Ovi-hakijapalvelu ohjaa ja neuvoo kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää OSAO Oven palveluista