Hakeutumisen infotilaisuudet

Tältä sivulta löydät kootusti hakeutumiseen liittyvät infotilaisuudet. Tilaisuuksia on suunnattu eri kohderyhmille.

Yhteishaun hakeutumiseen liittyvät infotilaisuudet

17.10.2023 klo 17.30 Yläkoulusta toiselle asteelle-tilaisuus

Oulun alueen toisen asteen oppilaitosten (amikset ja lukiot) yhteinen tilaisuus toisella asteella opiskelusta. Jos pohdit kumpi olis sun juttu, amis vai lukio, tule kuulolle! Myös huoltajat ovat tervetulleita linjoille. Omia kokemuksiaan toisella asteella opiskelusta ovat kertomassa oululaiset amisten ja lukion opiskelijat sekä opinto-ohjaajat.Tilaisuus järjestetään Teamsilla.

Liity tilaisuuteen tästä

9.1.2024 klo 18.00 Ammattilukio-info

Järjestämme yhteishaussa 2024 hakeville sekä heidän huoltajilleen infon OSAOn ammattilukio-opinnoista Teamsin välityksellä.

31.1.2024 klo 18.00 info vuoden 2024 yhteishausta

Oulun alueen ammatillisten oppilaitosten (Ammattiopisto Luovi, Oulun Palvelualan Opisto, Suomen Diakoniaopisto ja OSAO) yhteinen info yhteishaussa 2024 hakeville ja heidän huoltajilleen Teamsin välityksellä.

 

5.2.2024 Erityinen tuki Oulun alueen ammatillisissa oppilaitoksissa -info 

Yhteishaussa hakeville nuorille ja heidän huoltajilleen suunnattu info erityisestä tuesta Oulun alueen ammatillisessa koulutuksessa. Infossa saa tietoa siitä minkälaista tukea opintoihin voidaan tarjota ammatillisessa erityisoppilaitoksessa (Luovi) ja mitä tukimuotoja on saatavilla muissa seudun ammatillisissa oppilaitoksissa. Info toteutetaan Teamsissa.

 

12.2.2024 TUVA-koulutuksen info 

Oulun alueen TUVA-koulutusta järjestävien oppilaitosten yhteinen info yhteishaussa 2024 hakeville ja heidän huoltajilleen Teamsin välityksellä. Mukana infossa Oulun kaupungin TUVA, Vuolle Opisto, Suomen Diakoniaopisto, Ammattiopisto Luovi ja OSAO.

Materiaalit 13.2.2023 infosta

Jatkuvan haun hakeutumiseen liittyvät infotilaisuudet

OSAO Ovi-hakijapalvelut järjestää koulutusinfoja

Koulutusinfossa saat lisätietoa OSAOn jatkuvan haun ja oppisopimuskoulutuksen opiskelumahdollisuuksista, hakeutumisesta sekä opintojen rahoittamisesta. Infot järjestetään Teamsin välityksellä.

Voit varata ryhmällesi infon täältä 

Iso valkoinen nuoli osoittaa oikealle

Kaikille tietoa ammatillisesta koulutuksesta

OSAO Ovi-hakijapalvelu ohjaa ja neuvoo kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa.

Lue lisää OSAO Oven palveluista