Ohjausta hakijoille | OSAO Ovi

Älä jää yksin kysymystesi kanssa! OSAO Ovi -hakijapalvelut auttaa kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat ohjausta alavalintaan. Voit kysyä neuvoa siihen miten ja milloin voit hakea tai vaikkapa miten rahoittaisit opintosi.

OSAO Ovi -hakijapalveluista saat OSAOon hakemiseen liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Hakijapalvelut palvelee ammatilliseen koulutukseen hakeutuvia, nuorten hakijoiden huoltajia, työelämässä ja sen ulkopuolella olevia aikuisia, oppilaitosten opoja ja opettajia ja kaikkia, jotka työssään ohjaavat asiakkaitaan ammatilliseen koulutukseen. Ovi on avoinna kenelle tahansa, joka on kiinnostunut ammatillisesta koulutuksesta ja tarvitsee lisää tietoa sinne hakeutumisesta.

OSAO Ovi -hakijapalveluissa tarjoamme tietoa koulutusvaihtoehdoista sekä yksilöllistä uraohjausta ja neuvontaa koulutusvalintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen.

OSAO Ovi -hakijapalvelut palvelee Oulun keskustassa BusinessAsemalla, verkossa ja puhelimitse. Helpoiten olet meihin yhteydessä näytöllesi pompahtaneen chat-ikkunan kautta.

Aukioloajat

ma – to klo 10 – 15.30
pe klo 8 – 14

Poikkeuksia aukioloajoissa:

pe 10.12. palvelumme on suljettu

ma 13.12. palvelumme on suljettu

ke 15.12. palvelumme on auki klo 10-12.30

 

 

Yhteystiedot

BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 OULU

Puh. 040 8266 060 (mpm/pvm)

ovi@osao.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @osaoovi

Ajankohtaista

OSAO Ovi palvelee BusinessAsemalla

Voit tulla meille ohjaukseen taas ilman ajanvarausta ma 27.9. alkaen aukioloaikojemme puitteissa.

Hygieniaohjeistus

Opastamme paikan päälle tulevia asiakkaita hygieniaohjeiden noudattamisessa. Jos sinulla on pieniäkin flunssan oireita, älä tule ohjaukseen paikan päälle. Tarvittaessa voimme sopia uuden ajan tai ohjauksen etäyhteyden välityksellä. Ohjaustiloissamme emme pysty toteuttamaan turvavälisuositusta, joten käytämme ohjaustilanteissa edelleen maskia. Jos sinulla ei ole omaa maskia, saat meiltä maskin.

Hakeminen ammatilliseen koulutukseen

Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Voit hakea yhteishaussa, mikäli olet nyt peruskoulussa tai sinulla ei ole vielä peruskoulun jälkeistä toisen asteen tutkintoa. Jatkuva haku on tarkoitettu kaikille.

Lue lisää hakuvaihtoehdoista

Apua koulutuksen valintaan

Kiinnostaako opiskelu OSAOssa, mutta et tiedä vielä mihin koulutukseen tai tutkintoon hakisit? Kun täytät yhteydenottopyynnön, olemme Sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö