Ohjausta hakijoille | OSAO Ovi

Älä jää yksin kysymystesi kanssa! OSAO Ovi auttaa kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat ohjausta alavalintaan. Voit kysyä neuvoa siihen miten ja milloin voit hakea tai vaikkapa miten rahoittaisit opintosi.

OSAO Ovi on hakijapalvelu, josta saat OSAOon hakemiseen liittyvää ohjausta ja neuvontaa. OSAO Ovi palvelee ammatilliseen koulutukseen hakeutuvia, nuorten hakijoiden huoltajia, työelämässä ja sen ulkopuolella olevia aikuisia, oppilaitosten opoja ja opettajia ja kaikkia, jotka työssään ohjaavat asiakkaitaan ammatilliseen koulutukseen. Ovi on avoinna kenelle tahansa, joka on kiinnostunut ammatillisesta koulutuksesta ja tarvitsee lisää tietoa sinne hakeutumisesta.

OSAO Ovi tarjoaa tietoa kaikista koulutusvaihtoehdoista sekä yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa koulutusvalintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen.

OSAO Ovi palvelee Pikisaaressa, verkossa ja puhelimitse. OSAO Oveen voi tulla paikan päälle joko ajanvarauksella tai ilman. Helpoiten olet meihin yhteydessä näytöllesi pompahtaneen chat-ikkunan kautta.

Aukioloajat

ma – to klo 10 – 16
pe klo 8 – 14

 

Poikkeuksia aukioloajoissa

 

Yhteystiedot

Pikisaarentie 13, 90100 OULU
(samassa rakennuksessa kuin Tuuma&Tikki-myymälä, sisäänkäynti rakennuksen takaa, rannan puolelta)

Puh. 040 8266 060 (mpm/pvm)

ovi@osao.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @osaoovi

Hakeminen ammatilliseen koulutukseen

Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Voit hakea yhteishaussa, mikäli olet nyt peruskoulussa tai sinulla ei ole vielä peruskoulun jälkeistä toisen asteen tutkintoa. Jatkuva haku on tarkoitettu kaikille.

Lue lisää hakuvaihtoehdoista