Ohjausta hakijoille | OSAO Ovi

Älä jää yksin kysymystesi kanssa! OSAO Ovi-hakijapalvelut auttaa kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat ohjausta alavalintaan. Voit kysyä neuvoa siihen miten ja milloin voit hakea tai vaikkapa miten rahoittaisit opintosi.

OSAO Ovi -hakijapalveluista saat OSAOon hakemiseen liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Hakijapalvelut palvelee ammatilliseen koulutukseen hakeutuvia, nuorten hakijoiden huoltajia, työelämässä ja sen ulkopuolella olevia aikuisia, oppilaitosten opoja ja opettajia ja kaikkia, jotka työssään ohjaavat asiakkaitaan ammatilliseen koulutukseen. Ovi on avoinna kenelle tahansa, joka on kiinnostunut ammatillisesta koulutuksesta ja tarvitsee lisää tietoa sinne hakeutumisesta.

OSAO Ovi -hakijapalveluissa tarjoamme tietoa kaikista koulutusvaihtoehdoista sekä yksilöllistä ohjausta ja neuvontaa koulutusvalintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen.

OSAO Ovi -hakijapalvelut palvelee Oulun keskustassa Business Asemalla, verkossa ja puhelimitse. OSAO Oveen voi tulla joko ajanvarauksella tai ilman. Helpoiten olet meihin yhteydessä näytöllesi pompahtaneen chat-ikkunan kautta.

Aukioloajat

ma – to klo 10 – 16
pe klo 8 – 14

 

Poikkeuksia aukioloajoissa

Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti OSAO Oven hakijapalveluiden  asiakaspalvelu BusinessAsemalla on suljettu 18.3.-31.7.2020 välisenä aikana, jolloin emme ota asiakkaita vastaan kasvokkain tapahtuvaan ohjaukseen.

Palvelumme on kuitenkin normaalisti avoinna asiakaspalveluaikoina chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Voimme myös halutessasi järjestää henkilökohtaista ohjausta etäyhteyden välityksellä.

Yhteystiedot

BusinessAsema, Hallituskatu 36 B, 90100 OULU

Puh. 040 8266 060 (mpm/pvm)

ovi@osao.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @osaoovi

Hakeminen ammatilliseen koulutukseen

Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Voit hakea yhteishaussa, mikäli olet nyt peruskoulussa tai sinulla ei ole vielä peruskoulun jälkeistä toisen asteen tutkintoa. Jatkuva haku on tarkoitettu kaikille.

Lue lisää hakuvaihtoehdoista