Ohjausta hakijoille | OSAO Ovi

Älä jää yksin kysymystesi kanssa! OSAO Ovi -hakijapalvelut auttaa kaikissa hakeutumiseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat ohjausta alavalintaan. Voit kysyä neuvoa siihen miten ja milloin voit hakea tai vaikkapa miten rahoittaisit opintosi.

OSAO Ovi -hakijapalveluista saat hakemiseen liittyvää ohjausta ja neuvontaa. Hakijapalvelut palvelee kaikkia ammatilliseen koulutukseen hakeutuvia, nuoria ja heidän huoltajiaan, työelämässä ja sen ulkopuolella olevia aikuisia, oppilaitosten opoja ja opettajia ja kaikkia, jotka työssään ohjaavat asiakkaitaan ammatilliseen koulutukseen. Ovi on avoinna kenelle tahansa, joka on kiinnostunut ammatillisesta koulutuksesta ja tarvitsee lisää tietoa sinne hakeutumisesta.

OSAO Ovi -hakijapalveluissa tarjoamme tietoa koulutusvaihtoehdoista sekä yksilöllistä uraohjausta ja neuvontaa koulutusvalintaan, hakeutumiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. OSAOsta jo valmistuneita ohjaamme jatko-opiskelupaikan valinnassa ja hakemisessa.

OSAO Ovi -hakijapalvelut palvelee OSAOn Kotkantien kampuksella, verkossa ja puhelimitse.

Aukioloajat

ma – to klo 10 – 15.30
pe klo 10 – 14

Perjantaina 12.4.2024 palvelemme poikkeuksellisesti klo 11 – 14

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

OSAOn Kotkantien kampus, Kotkantie 1, F-siipi, 1. krs, sisäänkäynti ovi F2, opastus myös pääaulasta

Puh. 040 8266 060 (mpm/pvm)

ovi@osao.fi

Chat www.osao.fi/tietoa-hakemisesta

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista @osaoovi

Ajanvaraus

OSAO Ovi -hakijapalvelut palvelee Kotkantien kampuksella ja verkossa

Opinto- ja uraohjaajat ovat tavattavissa joka arkipäivä henkilökohtaisia uraohjauskeskusteluja ja hakeutumisen neuvontaa varten. Voit tulla käymään tai tavata etäyhteyksin Teamsin välityksellä. Varaa aika ohjaukseen tästä:

Voit myös varata hakeutumiseen ja koulutusvaihtoehtojen esittelyyn liittyvän infon ryhmällesi. Ryhmäohjaukset toteutetaan joko Teamsilla tai varaajan tiloissa.

Palvelemme ilman ajanvarausta Business Asemalla palveluneuvonnan tiloissa keskiviikkoisin klo 12-15 (tauko kesä- ja heinäkuussa).

Hakeminen ammatilliseen koulutukseen

Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan yhteishaun tai jatkuvan haun kautta. Voit hakea yhteishaussa, mikäli olet nyt peruskoulussa tai sinulla ei ole vielä peruskoulun jälkeistä toisen asteen tutkintoa. Jatkuva haku on tarkoitettu kaikille.

Lue lisää hakuvaihtoehdoista

Apua koulutuksen valintaan

Kiinnostaako opiskelu OSAOssa, mutta et tiedä vielä mihin koulutukseen tai tutkintoon hakisit? Kun täytät yhteydenottopyynnön, olemme Sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö