Voimankäytön kertauskoulutus

Voimankäyttöä vartijan tai järjestyksenvalvojan työssä hallitaan lainsäädännöllä. Laki velvoittaa, että vartijan ja järjestyksenvalvojan tulee osallistua vuosittain voimankäytön kertauskoulutukseen, jotta hän voi työtehtävissään kantaa voimankäyttövälineitä. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Ajankohta

Seuraava koulutus on 18.4.2020. Hakuaika päättyy 8.4.2020.

HUOM. Koulutus on peruttu koronaviruspandemian vuoksi. Ilmoitamme seuraavan koulutuksen ajankohdan, kun tilanne normalisoituu.

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipiste
Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Hinta

90 € (sis. alv 24%)

Koulutuksen laajuus

Koulutus kestää yhteensä 8 tuntia.

Koulutuksen tavoite

Vuosittainen kertaus on pakollinen, jotta työtehtävissään voi kantaa voimankäyttövälinettä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään voimankäyttöä sekä voimankäyttövälineitä koskeva lainsäädäntö. Koulutus sisältää voimankäytön kertauksen, harjoittelua sekä näytön.

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vartijan tehtävissä työskenteleville sekä elinkeinoluvan haltijan palveluksessa oleville järjestyksenvalvojille.

Lisätietoja

Antti Vähäkangas, p. 040 141 5446, antti.vahakangas@osao.fi

 

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

 

 

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.