Voimankäytön kertauskoulutus

Voimankäyttöä vartijan tai järjestyksenvalvojan työssä hallitaan lainsäädännöllä. Laki velvoittaa, että vartijan ja järjestyksenvalvojan tulee osallistua vuosittain voimankäytön kertauskoulutukseen, jotta hän voi työtehtävissään kantaa voimankäyttövälineitä. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Ajankohta

Seuraava voimankäytön kertauskoulutus järjestetään 3.-4.5.2022. Koulutus toteutetaan iltakoulutuksena klo 16.30 – 21.30.

Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 25.4.2022.

Kysy yksittäisiä paikkoja muiden ajankohtien koulutuksiin tai pyydä tarjousta ryhmälle: Marko Koivikko, p. 040 6372904, marko.koivikko@osao.fi

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipiste
Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Hinta

129 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen laajuus

Koulutus kestää yhteensä 8 tuntia.

Koulutuksen tavoite

Vuosittainen kertaus on pakollinen, jotta työtehtävissään voi kantaa voimankäyttövälinettä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään voimankäyttöä sekä voimankäyttövälineitä koskeva lainsäädäntö. Koulutus sisältää voimankäytön kertauksen, harjoittelua sekä näytön.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu vartijan tehtävissä työskenteleville sekä elinkeinoluvan haltijan palveluksessa oleville järjestyksenvalvojille.

Lisätietoja

Antti Vähäkangas, p. 040 141 5446, antti.vahakangas@osao.fi

Hakeminen

Alle tulevista painikkeista siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Linkki toimii ilmoittautumisajan ollessa voimassa. Hakulinkki tulee sivulle, kun ilmoittautuminen on jälleen mahdollista.

Ilmoittaudu 3.-4.5. järjestettävään koulutukseen yksityishenkilönä (itse maksavat asiakkaat)

Ilmoittaudu 3.-4.5. järjestettävään koulutukseen organisaation edustajana (laskutettavat yritysasiakkaat)

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.