Fyysisen voimankäytön perusteet

Työskenteletkö yksityisellä turvallisuusalalla? Fyysisen voimankäytön perusteet -koulutus antaa sinulle perustiedot voimankäytöstä. Tämä koulutus pitää olla suoritettuna, jotta voit osallistua kaasusumuttimen tai teleskooppipatukan käyttäjäkoulutukseen tai järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Koulutuksen kuvaus

Ajankohta

Fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen seuraavaa ajankohtaa  ei ole vahvistettu.

Voit pyytää tarjousta ryhmälle Marko Koivikko, p. 040 6372904, marko.koivikko@osao.fi

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Hinta

80 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen laajuus

6h

Koulutuksen sisältö

Fyysisen voimankäytön perusteet -koulutus antaa perustiedot voimankäytöstä yksityisellä turvallisuusalalla. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytäntöä. Kurssin suorittaminen edellyttää kirjallisen ja käytännön näyttökokeen hyväksyttyä suoritusta. Fyysisen voimankäytön perusteet pitää olla suoritettuna, jotta voi osallistua kaasusumutin- – ja/tai teleskooppipatukkakoulutukseen tai järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen.

Huom! Turvallisuussyistä kaikki korut ja lävistykset on poistettava ennen koulutukseen osallistumista.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojan tehtävissä toimiville henkilöille.

Lisätietoja

Antti Vähäkangas, p. 040 1415 446, antti.vahakangas@osao.fi

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa. Hakulinkki tulee sivulle, kun ilmoittautuminen on jälleen mahdollista.

 

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.