Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Kurssin kuvaus

Ajankohta

Haussa olevat koulutukset löydät osoitteesta www.osao.fi/koulutuskalenteri.

 

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikössä, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

 

Hinta

192 € (sis. alv 24 %)

 

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

 

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen hyväksytty suorittaminen vaaditaan kansallisesti kaikille sähkö- tai hybridiajoneuvojen huolto- ja korjaustoimenpiteitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työnjohto- käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Autoala suosittelee koulutuksen suorittamista kaikille, jotka työskentelevät samassa korjaamotilassa, jossa korjataan sähkö- tai hybridiajoneuvoja.

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

 

Kohderyhmä

Sähkö- tai hybridiajoneuvoihin korjaus- tai huoltotöitä tekeviltä henkilöiltä sekä työnjohto ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilta vaaditaan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 –koulutus. Koulutus tulee uusia viiden vuoden välein.

 

Lisätietoja

Pyry Peussa
p. 040 631 1071
pyry.peussa@osao.fi

 

Koulutuksen maksimiosallistujamäärä

Koulutukseen otetaan 12 osallistujaa.

 

Hakeminen

 

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan