Autoalan sähköturvallisuus SFS 6002-koulutus

Autoalan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 -koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Kurssin kuvaus

Ajankohta

Koulutus järjestetään seuraavan kerran 20.9. klo 8-16. Ilmoittaudu koulutukseen 15.9.2022 mennessä.

Voit kysyä myös tilauskoulutuksia ja tarjousta ryhmille opettaja Pyry Peussalta, p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Hinta

197 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen hyväksytty suorittaminen vaaditaan kansallisesti kaikille sähkö- tai hybridiajoneuvojen huolto- ja korjaustoimenpiteitä tekeville henkilöille, mukaan luettuna työnjohto- käyttö- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt. Autoala suosittelee koulutuksen suorittamista kaikille, jotka työskentelevät samassa korjaamotilassa, jossa korjataan sähkö- tai hybridiajoneuvoja.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään sähköturvallisuuteen liittyvää lainsäädäntöä ja standardeja, sähkö- ja hybridiajoneuvojen erityispiirteitä, autokorjaamoita koskevia vaatimuksia sekä työskentelykäytäntöjä.

Kohderyhmä

Sähkö- tai hybridiajoneuvoihin korjaus- tai huoltotöitä tekeviltä henkilöiltä sekä työnjohto ja teknisissä asiantuntijatehtävissä toimivilta vaaditaan sähkötyöturvallisuus SFS 6002 –koulutus. Koulutus tulee uusia viiden vuoden välein.

Lisätietoja

Sauli Turpeinen, p. 040 653 6287, sauli.turpeinen@osao.fi

Koulutuksen maksimiosallistujamäärä

Koulutukseen otetaan 12 osallistujaa.

Hakeminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan sähköisesti. Alla olevasta painikkeista siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Linkki toimii ilmoittautumisajan ollessa voimassa.

Ilmoittaudu 20.9. järjestettävään koulutukseen yksityishenkilönä (itse maksavat asiakkaat)

Ilmoittaudu 20.9. järjestettävään koulutukseen organisaation edustajana (laskutettavat  yritysasiakkaat)

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan