Ajoneuvoalan ilmastointipätevyyskoulutus

Ajoneuvojen ilmastointilaitteet -pätevyyskoulutuksessa perehdyt kylmäainepiirin perus-, ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä lämpötilan säätöjärjestelmiin. Saat perusosaamisen ilmastointijärjestelmien tarkastamiseen ja huoltamiseen sekä vianetsintään.

Kurssin kuvaus

Ajankohta

Kysy yksittäisiä paikkoja tai pyydä tarjousta ryhmälle, opettaja Pyry Peussa p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Hinta

154 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%). Koulutuspäivän tarjoilut (kahvit, lounas) eivät kuulu hintaan.

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Koulutuksen tavoite

Pätevöitymiskoulutukseen kuuluu käytännön harjoituksia ja koe, jonka läpäistyä voi hakea Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (Tukes) lain velvoittamaa ajoneuvoilmastointipätevyyttä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään kylmäainepiirin perus-, ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä lämpötilan säätöjärjestelmiin, saadaan perusosaaminen ilmastointijärjestelmien tarkastamiseen ja huoltamiseen sekä vianetsintään.

Kohderyhmä

Ajoneuvojen ilmastointilaitteita huoltaville asentajille ja yritysten vastuuhenkilöille.

Lisätietoja

Sauli Turpeinen, p. 040 653 6287, sauli.turpeinen@osao.fi

Hakeminen

Kysy yksittäisiä paikkoja tai pyydä tarjousta ryhmälle, opettaja Pyry Peussa p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.