Ajoneuvoalan ilmastointipätevyyskoulutus

Ajoneuvojen ilmastointilaitteet -pätevyyskoulutuksessa perehdyt kylmäainepiirin perus-, ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä lämpötilan säätöjärjestelmiin. Saat perusosaamisen ilmastointijärjestelmien tarkastamiseen ja huoltamiseen sekä vianetsintään.

Kurssin kuvaus

Ajankohta

Koulutus toteutetaan tilauksesta

Voit kysyä yksittäisiä paikkoja tai pyytää tarjousta ryhmälle opettaja Pyry Peussalta, p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Hinta

197 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen kesto on 8 tuntia.

Koulutuksen tavoite

Pätevöitymiskoulutukseen kuuluu käytännön harjoituksia ja koe, jonka läpäistyä voi hakea Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (Tukes) lain velvoittamaa ajoneuvoilmastointipätevyyttä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään kylmäainepiirin perus-, ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä lämpötilan säätöjärjestelmiin, saadaan perusosaaminen ilmastointijärjestelmien tarkastamiseen ja huoltamiseen sekä vianetsintään.

Kohderyhmä

Ajoneuvojen ilmastointilaitteita huoltaville asentajille ja yritysten vastuuhenkilöille.

Lisätietoja

Pyry Peussa, p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi

Hakeminen

Voit kysyä yksittäisiä paikkoja tai pyytää tarjousta ryhmälle opettaja Pyry Peussalta, p. 040 631 1071, pyry.peussa@osao.fi

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.