Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus

Yksityisistä turvallisuuspalveluista säädetyn lain mukaan poliisilaitos voi vaatia, että osalla tapahtumassa tai toimialueella toimivilla järjestyksenvalvojilla on hyväksytysti suoritettu järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus. OSAOssa tämän koulutuksen toteuttaa OSAO Edu Oy.

Koulutuksen kuvaus

Ajankohta

Seuraava koulutus on tiistai – torstai 14.-16.5.2024 iltakoulutuksena klo 16.30-21.30. Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2024.

Koulutuspaikka

Kempeleen-Limingan yksikkö, Iivarinpolku 2, 91900 Liminka

Hinta

164 € (sis. alv 24%). Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Koulutuksen laajuus

Koulutus laajuus on 16 tuntia.

Koulutuksen sisältö

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutuksessa käydään läpi laajasti voimankäyttöä sekä tilanteita, joissa voimakeinoja voidaan tarvita. Koulutuksessa perehdytään fyysisiin voimakeinoihin sekä voimankäyttövälineiden käyttämiseen. Koulutus sisältää teoriaa sekä paljon käytännön harjoituksia. Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen ei ole olemassa korvaavia koulutuksia.

Huom! Turvallisuussyistä kaikki korut ja lävistykset on poistettava ennen koulutukseen osallistumista.

Kohderyhmä

Järjestyksenvalvojan ja vartijan tehtävissä toimivat. Kurssille osallistuminen edellyttää fyysisen voimankäytön perusteiden (6 h) sekä kaasusumutinkoulutuksen (5 h) hyväksyttyä suoritusta.

Lisätietoja

Koulutuspäällikkö Marko Koivikko, p. 040 6372 904, marko.koivikko@osao.fi
Lehtori Antti Vähäkangas, p. 040 1415 446, antti.vahakangas@osao.fi

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Ilmoittaudu koulutukseen henkilöasiakkaana (itse maksavat asiakkaat)

Ilmoittaudu koulutukseen organisaation edustajana (laskutettavat yritysasiakkaat)

Kun hakua koulutuksiin ei ole avoinna, voit kysyä yksittäisiä paikkoja tai pyytää tarjousta ryhmälle: Marko Koivikko, p. 040 6372904, marko.koivikko@osao.fi.

Peruutusehto

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruutus tulee ilmoittaa viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli osallistuja jättää saapumatta koulutukseen ilman peruutusta, mahdollinen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan.