Alumnitoiminta

Alumnitoiminnassa OSAOsta valmistuneet voivat verkostoitua sekä kehittää OSAOn koulutusaloja ja palveluja tukemaan yhä paremmin alueen työelämää. Rekisteröityneenä alumnina saat ajankohtaista tietoa ja kontakteja eri aloilta sekä mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen ja jakamiseen.

Alumnitoiminta tarkoittaa OSAOn ja meiltä valmistuneiden välistä yhteistyötä. Kaikki OSAOsta valmistuneet ja valmistumassa olevat opiskelijat voivat olla OSAOn alumneja.

Haluamme tietää mitä sinulle valmistumisen jälkeen kuuluu ja miten olet edennyt polullasi. Lisäksi haluamme tarjota sinulle lisä- ja täydennyskoulutusta tarpeidesi mukaan. Alumnitapahtumissa voit verkostoitua sekä oman alasi että muiden ammattialojen alumnien kanssa.

OSAOn alumnitoiminnan tavoitteena on tarjota OSAOsta valmistuneille väylä verkostoitua sekä kehittää OSAOn koulutusaloja ja palveluja tukemaan yhä paremmin alueen työelämää.

Olet tervetullut tuomaan meille kuulumisia työelämästä ja samalla pääset vaikuttamaan tulevien ammattilaisten koulutukseen ja mahdollisesti heidän työllistämiseensä. Lämpimästi tervetuloa mukaan rentoon OSAOn alumnitoimintaan!

Mitä saan liittymällä alumniksi?

  • Saat kutsuja vieraaksemme erilaisiin tapahtumiin.
  • Verkostoidut muiden OSAOsta valmistuneiden kanssa.
  • Ajankohtaista tietoa ja kontakteja eri aloilta.
  • Mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen ja jakamiseen.
  • Voit edistää työpaikkasi ja OSAOn välistä yhteistyötä.
  • Kuulet ensimmäisenä valmistuneille tarjottavista mahdollisista eduista.

Miten liityn?

  • Alumnitoimintaan voit liittyä täyttämällä sivun alaosassa olevan lomakkeen.

Yrittäjäalumnit

Tulevaisuuden yrittäjyys on yksi OSAOn strateginen painopiste. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen työskentelytapa ovat tärkeitä menestystekijöitä tulevaisuuden työelämässä. Yrittäjyys ja yrittäjyyskasvatus on tapa tehdä opintoja ja töitä vastuullisesti, ammattiylpeydellä ja ymmärtää oman alansa liiketoimintaa.

Yrittäjäalumni tarkoittaa henkilöä, joka on opiskellut ja valmistunut OSAOsta ja toimii yrittäjänä.

Yrittäjäalumnitoiminnan tavoitteena on aktivoida OSAOsta valmistuneiden yrittäjien verkostoa ja yhteistyötä sekä yrittäjäverkoston että OSAOn koulutusalojen kanssa. Kuulet ajantasaista tietoa OSAOn koulutustarjonnasta oman osaamisen kehittämiseen ja voit myös toimia yhteistyössä oman toimialaan liittyvän koulutusalan kanssa.

Yrittäjätarinat ja yhteistyö

Yrittäjäalumnitoiminnan kautta voimme nostaa esille yrittäjätarinoita ja OSAOn opiskelijat kuulevat arvokasta tietoa yrittäjyyden mahdollisuuksista. Järjestämme mielellämme myös opiskelijoille vierailuja yrityksiin ja yrittäjät voivat antaa myös opiskelijatiimeille toimeksiantoja kehitettäväksi ja toteutettavaksi.

Rekisteröidy OSAOn alumniksi

Rekisteröidy alumniksi linkistä avautuvalla lomakkeella ja liity OSAOn alumniverkostoon

Rekisteröidy alumniksi

Yhteystiedot muuttuneet?

Voidaksemme pitää sinuun jatkossakin yhteyttä tarvitsemme alumneilta ajantasaiset yhteystiedot. Pitämällä yhteystietosi ajan tasalla varmistat, ettei sinulta mene ohi kiinnostavia tapahtumia tai koulutustarjontaa.

Päivitä yhteystietosi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: alumni@osao.fi

Mikäli haluat poistua kokonaan alumnirekisteristä, tee myös siitä ilmoitus edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Tutustu OSAOn alumneihin

OSAOn alumni esittäytyy – Justus Österlund

Katso video Youtubessa klikkaamalla kuvaa tai kuvan päällä olevaa Play-painiketta.

OSAOn alumni esittäytyy - Karoliina Hulkko

Katso video Youtubessa painamalla kuvan päällä olevaa painiketta tai kuvaa.

Katso enemmän OSAOn alumnien esittelyjä Youtubessa.

Siirry OSAO alumni soittolistalle