Johtamis- ja esihenkilötyön koulutukset

Koulutuksen avulla voit terävöittää näkemystä oman vastuualueesi johtamisesta ja esimiestyöstä. Koulutus parantaa edellytyksiäsi henkilökohtaiseen menestykseen ja uralla etenemiseen. Saat lisää tietoa ja asiantuntemusta päätöksenteon tueksi.

Yritysjohdon koulutukset

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tutkinto sopii sinulle, joka toimit esihenkilönä julkishallinnossa tai toisen työnantajan palveluksessa, toimit yrittäjänä tai esihenkilönä yrityksessäsi, vastaat koko yrityksen toiminnasta tai sinulla on selkeä oma vastuualue organisaatiossa tai sinulla on jo kokemusta esihenkilötehtävistä ja intoa kehittää omaa esihenkilöosaamistasi. Linkki johtamisen- ja yritysjohtamiset eat hakutietoihin.

Lisätietoja koulutuksesta:
Kirsi Pirinen, p. 040 541 3643, kirsi.pirinen@osao.fi

Esimieskoulutukset

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan alan osaamisala

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit kaupan alalla esihenkilötehtävissä tai toimit tuotealueesta tai -osastosta vastaavana. Vastuullesi voi kuulua esimerkiksi oman osastosi tai yksikkösi henkilöstöasiat, operatiivinen toiminta, kannattavuus tai liiketoiminnan suunnittelu.

Lisätietoja koulutuksesta:
Kirsi Pirinen, p. 040 541 3643, kirsi.pirinen@osao.fi

 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutus antaa valmiuksia toimia lähiesihenkilönä, tiiminvetäjänä ja työryhmän vetäjänä. Koulutus kehittää osaamista esihenkilötyöhön, päivittäiseen vuorovaikutukseen, työssä ohjaamiseen, työhön perehdyttämiseen sekä työyhteisön kehittämiseen.

Tutustu tarkemmin ja hae koulutukseen

 

Majoitus-ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö hallitsee alan vaativat esihenkilön työtehtävät. Hän tuntee johtamansa työn, hallitsee alan ammattilaiselta vaadittavat työprosessit ja hänellä on henkilöstöosaamista. Tutkinnon suorittanut henkilö pystyy suunnittelemaan, organisoimaan, ohjaamaan, valvomaan ja kehittämään päivittäistä toimintaa erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti. Tutkinnon suorittaneella henkilöllä on selkeä käsitys alan lähimenneisyydestä ja nykytilanteesta, ja hän on kiinnostunut alalla ja toimintaympäristössä tapahtuvista muutoksista ja tulevaisuuden näkymistä.

Tutustu tarkemmin ja hae koulutukseen

 

Ajoneuvoalan ammattitutkinto, työnjohdon osaamisala

Tutkinnon suorittanut voi toimia työnjohtajana, hallityönjohtajana, myynnin työnjohtajana, varaosamyynnin työnjohtajana, tiiminvetäjänä tai ajoneuvoalan asiantuntija-, suunnittelu- ja kehitystehtävissä.

Tutustu tarkemmin koulutukseen ja hae

 

Iso valkoinen nuoli osoittaa oikealle

Työelämä- ja yrityspalvelut

OSAO Ovessa neuvontaa ja ohjausta työnantajille, yrityksille ja yrittäjille.

OSAO Ovi työelämä- ja yrityspalvelut
p. 040 141 5320
palveluttyoelamalle@osao.fi

Soita tai tule käymään!

Katso tarkemmat yhteystiedot ja ota yhteyttä