Vaellus Runtelinharjulle

Vaellus Runtelinharjulle vie sinut läpi Virpiniemen kauniin luonnon kohti Perämeren rannikon korkeinta huippua. Jyrkkä nousu huipentuu upeisiin harjumaisemiin, jossa on elämys nauttia eväistä ja kauniista näkymästä. Vaellukseen on mahdollista yhdistää erilaisia ryhmäytymiseen liittyviä tiimitehtäviä asiakkaan toiveiden mukaan.

Mikä Runtelinharju?

Runtelinharju on Perämeren rannikon korkein kohta. Se kohoaa melko jyrkkänä reilun 30 metrin korkeuteen vain 400 metrin päästä rannasta, ja erottuu selvästi muuten tasaisesta maisemasta. Harjun päällä on elämys syödä eväitä, juoda nokipannukahveja ja katsella kauniita maisemia. Matkaa laavulle kertyy neljä kilometriä.

Aktiviteetti sisältää

Vaellus Runtelinharjulle sisältää ohjatun kävelyretken ja mahdollisiin tiimitehtäviin tarvittavat välineet liikunnanohjaajan vetämänä.

Kohderyhmä

Vaellus Runtelinharjulle sopii aikuisille ja nuorille. Ei liikuntarajoitteisille. 

Kesto

Vaelluksen kesto toiveiden mukaan alkaen 2 tuntia. Jos vaellukseen haluaa liittää tiimitehtäviä, eväiden syöntiä tai muuta ohjelmaa, on aikaa varattava enemmän (3-4 tuntia). 

Osallistujamäärä

Runtelinharjun vaellukselle voidaan ottaa mukaan kerrallaan maksimissaan 20 henkilöä / ohjaaja. 

Osallistujien varustus

Osallistujien on hyvä varustautua sään mukaisella ulkovaruksella, hyvillä kävelyyn sopivilla kengillä (vaelluskengät tai lenkkarit) ja juomapullolla.

Toteutus

Toteutetaan ympäri vuoden. Talvella vaellus toteutetaan lumikenkäillen, jolloin on varattava enemmän aikaa.

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja jätä yhteystietosi. Me otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä yhteydenotostasi.

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi useampia Virpiniemen aktiviteetteja kohtaan. Räätälöidään toiveidesi mukainen hyvinvointipäivä.

Tarvittaessa lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Tuija Nyman, p. 040 194 5316.

Täytä yhteydenottolomake