Perinteiset pelit ja leikit

Pelit ja leikit tutustuttavat osallistujat perinteisiin pallopeleihin ja tuttuihin leikkeihin. Voit valita ryhmän toiveiden mukaan pallopeleistä jalkapalloa, koripalloa, lentopalloa, ultimatea, salibandya tai esimerkiksi suomalaista perinnepeliä pesäpalloa. Leikeissä valittavananne on konkka, kymmenen tikkua laudalla, puuropata, huojuva torni, mölkky tai petankki.

Aktiviteetti sisältää

Aktiviteetti sisältää liikunnanohjauksen, pelejä ja/tai leikkejä asiakkaan toiveiden mukaan sekä peleihin ja leikkeihin liittyvät välineet ja tilat. 

Kohderyhmä

Perinteiset pelit ja leikit sopivat kaikille. 

Kesto

Aktiviteetin kesto räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. 

Osallistujamäärä

Aktiviteettiin voi osallistua maksimissaan 20 henkilöä / ohjaaja. 

Osallistujien varustus

Osallistujien tulee varautua ulkona toteutettaviin peleihin ja leikkeihin sään mukaisella ulkoliikuntavarustuksella sekä lenkkareilla. Sisällä liikuntasalissa osallistujien tulee varustautua sisäliikuntavarustuksella sekä sisäliikuntaan sopivilla kengillä. 

Toteutus

Perinteisiä pelejä ja leikkejä toteutetaan ympäri vuoden. Kesällä aktiviteetti voidaan järjestää joko ulkona tai Virpiniemen liikuntaopiston liikuntasalissa. Talvella pelit ja leikit toteutetaan Virpiniemen liikuntaopiston liikuntasalissa. Ulkona toteutevissa varauksissa huonon sään sattuessa aktiviteetti toteutetaan Virpiniemen liikuntaopiston liikuntasalissa. 

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja jätä yhteystietosi. Me otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä yhteydenotostasi.

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi useampia Virpiniemen aktiviteetteja kohtaan. Räätälöidään toiveidesi mukainen hyvinvointipäivä.

Tarvittaessa lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Tuomas Tarkki, p. 040 131 9817.

Täytä yhteydenottolomake