Hupipalloilu

Hupipalloilu on nimensä mukaisesti palloiluhenkinen hauska ja liikunnallinen aktiviteetti. Se on pelituokio, johon on sovellettu tuttuja ja tuntemattomiakin pallopelejä. Näissä lajeissa tasoerot tasoittuvat takuuvarmasti.

Hauskat pallopelit voidaan suunnitella vastaamaan asiakkaan toiveita. Voimme pelata esimerkiksi jättijalkapalloa lötköpötköjä apuna käyttäen pareittain tai kolmistaan pelaten, jättijalkapalloa norsuntopseilla, hupipesistä, pyllypalloa tai voimme järjestää vaikkapa pääpalloviestin. Ohjauskerta sisältää useampia hupipalloilukokeiluja varauksen kestosta riippuen.

Aktiviteetti sisältää

Varaukseen kuuluu koulutettu useampia hupipallokokeiluja ja niihin liittyvät välineet ja tilat liikunnanohjaajan vetämänä.

Kohderyhmä

Hupipalloilu sopii kaikille.  

Kesto

Aktiviteetin kesto räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja ryhmän koosta riippuen. 

Osallistujamäärä

Maksimi osallistujamäärä 20 henkilöä / ohjaaja.  

Osallistujien varustus

Osallistujan tulee varustautua vuodenajan ja sään mukaisella liikunnallisella varustuksella. Ulkona tapahtuvaan hupipalloiluun on syytä varata sään mukainen ulkovarustus ja lenkkarit. 

Toteutus

Toteutetaan ympäri vuoden.

Ota yhteyttä

Täytä lomake ja jätä yhteystietosi. Me otamme sinuun yhteyttä viikon sisällä yhteydenotostasi.

Samalla lomakkeella voit ilmoittaa kiinnostuksestasi useampia Virpiniemen aktiviteetteja kohtaan. Räätälöidään toiveidesi mukainen hyvinvointipäivä.

Tarvittaessa lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Tuija Nyman, p. 040 194 5316.

Täytä yhteydenottolomake