Laskutusosoite

Operaattori: CGI Suomi Oy
Välittäjän tunnus: 003703575029
Verkkolaskuosoite: 003709924453

Y-tunnus: 0992445-3

Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki (726632) | Työvoimakoulutus

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat kokin työtehtävistä kiinnostuneet Oulun seudun työllisyysalueen työnhakijat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin.

Koulutuksen sisältö

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).

Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat
• Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
• Lounasruokien valmistus, 40 osp
• Annosruokien valmistus, 25 osp

Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat, 60 osp, esimerkiksi
• Á la carte -ruoanvalmistus, 30 osp
• Kahvilapalvelut, 10 osp
• Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
• Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot, 10 osp
• Suurkeittiön ruokatuotanto, 25 osp
• Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, 25 osp
• Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, 15 osp
• Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp

Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp
• Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
• Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen
• Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen

Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan perustutkinnon suorittamisesta.

Koulutuksen kuvaus

Opetuskieli: 

Opiskelumuoto: 

Hinta: