-
OSAOsta valmistui yli 2200 uutta ammattilaista. Onnea! Katso valmistuneiden nimet.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki (726632) | Työvoimakoulutus
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki (726632) | Työvoimakoulutus
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat kokin työtehtävistä kiinnostuneet Oulun seudun työllisyysalueen työnhakijat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin.
Koulutuksen sisältö
Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) sekä yhteisistä tutkinnon osista (35 osp).
Pakolliset ammatilliset tutkinnon osat
• Ravitsemispalveluissa toimiminen, 20 osp
• Lounasruokien valmistus, 40 osp
• Annosruokien valmistus, 25 osp
Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat, 60 osp, esimerkiksi
• Á la carte -ruoanvalmistus, 30 osp
• Kahvilapalvelut, 10 osp
• Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp
• Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot, 10 osp
• Suurkeittiön ruokatuotanto, 25 osp
• Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, 25 osp
• Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen, 15 osp
• Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
Yhteiset tutkinnon osat, 35 osp
• Viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen
• Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen
• Yhteiskunta- ja työelämäosaaminen
Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan perustutkinnon suorittamisesta.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli:
Opiskelumuoto:
Hinta: