-
OSAOsta valmistui yli 2200 uutta ammattilaista. Onnea! Katso valmistuneiden nimet.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki, Kempele (725833) | Työvoimakoulutus
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki, Kempele (725833) | Työvoimakoulutus
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Oulun seudun työllisyysalueen asiakkaat, jotka soveltuvat keittiötyöskentelyyn ja asiakaspalveluun ja joilla on valmiudet verkko-opiskelutehtävien opiskeluun. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin.
Kokkina voit työllistyä esimerkiksi erilaisiin ravintoloihin, catering-alan yrityksiin, suurkeittiöihin, kahviloihin ja juhla- ja pitopalveluyrityksiin. Ravintola- ja catering-alan perustutkintokoulutus soveltuu hyvin sinulle, jos haluat kehittyä ruoanvalmistus-, leivonta- sekä asiakaspalvelutaidoissa. Ala työllistää hyvin!
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinto ja työllistyä ravintola-alan työtehtäviin.
Tutkinnon suorittanut kokki osaa
• toimia ruoanvalmistuksen tehtävissä erilaisin liikeideoin tai toiminta-ajatuksin toimivissa ravintoloissa tai julkisen sektorin toimipaikoissa
• valmistaa maukasta, ravitsevaa ja terveellistä ruokaa huomioiden erityisruokavaliot
• laittaa ruoan esille annoksittain tai suurelle joukolle.
Koulutus toteutetaan lähiopetuksena OSAO Kempeleen-Limingan yksikössä, verkko-opintoina sekä työpaikalla tapahtuvana oppimisena. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen työpaikka etsitään yhdessä opiskelijan kanssa.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Opetus on maksutonta. Opiskelijalle aiheutuu kustannuksia kortti- ja viranomaismaksuista.