Rakentaminen

Etsikö uutta kotia? Kaipaako pihasi jätekatosta tai muita pieniä rakennelmia? Myymme rakennusalalla oppilastyönä rakennettuja omakotitaloja ja tarjoamme lisäksi asiakkaille myös muita rakennusalan tuotteita ja asiakaspalvelutöitä.

Rakennusalalla opiskellaan talonrakentamista perustuksista sisätilojen viimeistelyyn. Tämän ansiosta OSAOssa valmistuu vuosittain myyntiin useita omakotitaloja. Talojen lisäksi OSAOn Kaukovainion tekniikan ja Haukiputaan yksiköiden rakennusalan opiskelijat tekevät tilauksesta myös muita alaansa liittyviä töitä asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakastöiden laadusta ei tingitä, vaan lähtökohtana on aina ammattimainen lopputulos. Työ on tärkeä osa opiskelijoiden oppimista ja työt tehdään ammattilaisen ohjauksessa. Huomioithan, että työt tehdään oppilastyönä, jolloin työn aikataulu voi olla pidempi kuin ammattihenkilön suorittamana.

Edullisten asiakastöiden lisäksi opiskelijoiden osaamista on mahdollista hyödyntää myös työsuhteisessa työpaikalla oppimisessa.

Rakennusalan palvelut Kaukovainion tekniikan yksikössä

Kaukovainion tekniikan yksikön rakennusalan opiskelijat rakentavat omakotitaloja myyntiin. Omakotitalot valmistuvat Oulun Kivikkokankaalle.  Tiedustele myytävänä olevia taloja yksiköstä.

Kaukovainion yksikkö

Kotkantie 2
90250 Oulu

Katso sijainti kartalla (Google Maps)

Ota yhteyttä

Kaukovainion yksikkö, tekniikka
Juha Kaarela
p. 040 586 5168

Rakennusalan palvelut Haukiputaan yksikössä

Palveluitamme ovat:

  • piha-alueiden rakentaminen
  • omakotitalorakentamisen perustustyöt
  • tierakennus
  • viherrakentaminen
  • piha-alueiden kiveämistyöt

Haukiputaan yksikkö

Asemakyläntie 5
90840 Haukipudas

Katso sijainti kartalla (Google Maps)

Ota yhteyttä

Haukiputaan yksikkö
Susanna Tervonen
p. 050 516 9158