Pysäköinti Kontinkankaan kampuksella

Pysäköintipaikat Kontinkankaan kampusalueella (Kiviharjuntie 4-8, Oulu) ovat maksullista ympäri vuoden. Kontinkankaan kampuksen pysäköintioikeuksien hallinta ja laskutus tapahtuvat Aimo Park Oy:n Taskuparkki -verkkokaupassa. Pysäköintioikeus tarkistetaan ajoneuvon rekisterinumeron perusteella ja käyttäjä voi hallinnoida itse omaa oikeuttaan Taskuparkki-mobiiliapplikaatiolla tai sovelluksen selainversiolla. Aimo Park vastaa myös alueen pysäköinninvalvonnasta. Virhepysäköintimaksu on 50 euroa.

Pysäköinnin hinnoittelu

Kylmäpaikat: 2€/30vrk (sis. alv 24%)

 • Kartassa sininen alue, aluekoodi Taskuparkissa 806.

Lämpötolppapaikat lämmityskaudella 1.11.-31.3.: 11 € / 30vrk (sis. alv 24%)

 • Kartassa punainen alue, aluekoodi Taskuparkissa 807.

Vieraspaikoilla pysäköinti on sallittua vain vierasluvalla joka myönnetään Paasi ja Louhi rakennusten vastaanotosta. Vieraspaikat on merkitty karttaan vihreällä.

Pysäköintioikeus oikeuttaa pysäköimään ainoastaan tuotteelle määritellyillä alueilla eikä pysäköintipaikkaa ole käyttäjille nimetty. Pysäköintioikeudella ei voi pysäköidä erikseen nimetyillä vieras- tai huoltopaikoilla.

 

 

Kartta, jossa on suuri harmaa rakennus. Rakennusta ympäröi pysäköintialueita, joita on merkitty punaisilla, sinisillä ja vihreillä laatikoilla.

Ohjeet pysäköintioikeuden lunastamiseen

Katso Taskuparkin ohjeet mobiilisovellukselle

Katso Taskuparkin ohjeet internetselaimelle

Kun henkilökohtainen tili on luotu ohjeiden mukaisesti, lähetetään rekisteröityneelle henkilölle vahvistuksena linkki sähköpostitse. Sähköpostilla vahvistetaan oikeus lunastaa pysäköintioikeus alueelle. Käyttäjä aktivoi oman oikeutensa klikkaamalla vahvistusviestin linkkiä. Kun käyttäjä on aktivoinut oikeutensa lunastaa pysäköintioikeus, tulee hänen kirjautua uudestaan Taskuparkki-applikaatioon (tai selainversioon) ja lunastaa itselleen haluamansa pysäköintioikeus. Henkilökunnalle tarkoitetuille lämpöpaikoille ei jaeta avaimia, vaan lämmitystolpat ovat käytössä ilman avainta lämpöpaikan pysäköintioikeuden lunastaneille.

HUOM! Tilille tulee kirjautua voimassa olevalla työsähköpostilla jonka pääte on @osekk.fi/@osao.fi/@oamk.fi/@students.oamk.fi/@students.osao.fi. Oikeus lunastaa pysäköintialueelle tarkistetaan henkilökohtaisella sähköpostilla. Pysäköintioikeus ei tule käyttäjälle mobiilikaupassa näkyviin mikäli oikeaa sähköpostipäätettä ei ole käytetty ja tämän jälkeen vahvistusviestiä sähköpostissa klikattu.

Taskuparkin pikaohje

 • Ladatkaa sovellus Google Play Storesta tai Apple Storesta etsimällä nimellä Taskuparkki.
 • Rekisteröitykää sovellukseen koulun sähköpostilla muuten oikeat luvat eivät tule näkyviin.
 • Rekisteröitymisen jälkeen menkää koulun sähköpostiin ja painakaa sinne tullutta vahvistuslinkkiä, joka aktivoi lupa-alueet Taskuparkissa.
 • Lisätkää Omat tiedot –valikkoon maksukorttinne tiedot ja auton/autojen rekisteritunnus, jotka teillä on käytössä.
 • Etsikää oikea lupa-alue Pysäköintiluvat valikosta ja ostakaa oikea lupa.
 • Tarkistakaa että lupa näkyy ostamisen jälkeen saman sivun Minun Pysäköintilupani –otsikon alla.
 • Mikäli pysäköitte useammalla autolla tulee aina ennen pysäköintiä vaihtaa luvalle oikea auto/rekisteritunnus, jolla olette pysäköimässä. Tämä onnistuu Omat Tiedot– sivulta kohdasta Luvalle valittu autoni. Varmistakaa että valitsette oikean auton/rekisteritunnuksen.
 • Ongelmatilanteissa olkaa yhteydessä taskuparkki@aimopark.fi

 

Rekisteritunnuksen vaihtaminen pysäköintiluvalle

Pysäköintiluvan vaihtaminen lämmityspaikasta kylmäpaikkaan

Taskuparkin pysäköintilupa on voimassa 30 päivää kerrallaan, ja se uusiutuu automaattisesti. Vaihtaessanne lämpötolppapaikasta kylmään ulkoalueeseen, toimittehan seuraavasti:

 • Asetatte lämpötolppaluvastanne automaattisen uusiutumisen pois päältä Pysäköintiluvat- kohdan asetuksista.
 • Lämpötolppaluvan voimassaolon umpeuduttua voitte ostaa kylmäpaikan pysäköintiluvan Pysäköintiluvat -kohdasta.

Huomaattehan, että uusi pysäköintilupa on voimassa heti ostohetkestä lähtien, joten tarkistakaa lämpötolppapaikkanne viimeinen voimassaoloaika ennen uuden luvan ostamista, jottei tule samalta ajalta kahta veloitusta. Vanhan luvan voimassaoloajan voitte tarkistaa joko saamastanne kuitista tai Taskuparkista Pysäköintiluvat -osiosta.

Katso ohje lämmityspaikasta kylmäpaikkaan vaihtamiselle sovelluksessa ja selaimessa

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä pysäköinnistä Kontinkankaan kampuksella? Lue usein kysytyt kysymykset ja niihin vastukset.

Vierailija (tai kutsuja) ilmoittaa virastomestarille auton rekisterinumeron ja virastomestari myöntää pysäköintiluvan.

Periaate on se, että Kiviharjuntie 4-6:ssa kokopäiväisesti töissä olevat ja opiskelevat henkilöt maksavat Aimo Parkille 2€/kk pysäköintioikeudesta ja halutessaan myös 11€/kk lämpöpaikasta (koskee vain henkilö­kuntaa). Muut OSAOlaiset saavat vieraspaikoille pysäköintiluvan ilmoittamalla auton rekisterinumeron virastomestareille.

Opettajien, jotka ovat maksaneet lämmitystolpasta OSAOn toisessa toimipisteessä, ei tarvitse maksaa Kontinkankaan pysäköinnistä. Auton rekisterinumero on kuitenkin ilmoitettava virastomestarille.

Myös muut OSAOlaiset saavat vieraspaikoille pysäköintiluvan ilmoittamalla auton rekisterinumeron virastomestareille.

Kyllä. Lämpöpaikan lunastaneet voivat pysäköidä sekä lämpöpaikoille että kylmille paikoille.

Alle 30 vrk koulutuksissa opiskelijan ei tarvitse maksaa Aimo Parkin maksua. Rauhanyhdistyksen ja Ouluhallin pysäköintipaikoilla pysäköinti on ilmaista.

Aimo Park valvoo pysäköintiä ainakin alkuvaiheessa ainoastaan arkipäivisin virka-aikana.

Ajoneuvot joissa on ”huoltoajokyltti” voivat pysäköidä ilmaiseksi huoltotyönsä ajaksi.

Aimo Park Taskuparkki

Katso videolta, miten Taskuparkki toimii:

 

Taskuparkin asiakaspalvelu auttaa kaikissa Taskuparkkiin liittyvissä kysymyksissä, aina sovelluksen lataamisesta vikatilanteisiin asti.

p. 0207 812 461
taskuparkki@aimopark.fi

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 7.00-21.30
la 9.30-19.30
su 11.30-19.30

Logo, jossa mustalla teksti aimo park.