Pysäköinti Kontinkankaan kampuksella

Pysäköintipaikat Kontinkankaan kampusalueella (Kiviharjuntie 4-8, Oulu) ovat maksullista ympäri vuoden. Kontinkankaan kampuksen pysäköintioikeuksien hallinta ja laskutus tapahtuvat Aimo Park Oy:n Taskuparkki -verkkokaupassa. Pysäköintioikeus tarkistetaan ajoneuvon rekisterinumeron perusteella ja käyttäjä voi hallinnoida itse omaa oikeuttaan Taskuparkki-mobiiliapplikaatiolla tai sovelluksen selainversiolla. Aimo Park vastaa myös alueen pysäköinninvalvonnasta. Virhepysäköintimaksu on 50 euroa.

Pysäköinnin hinnoittelu

Vieraspaikat

Vieraspaikoille pysäköinti on sallittua vain vierasluvalla, joka myönnetään Paasi ja Louhi-rakennusten infoista. Vieraspaikat on merkitty karttaan vihreällä värillä.

Kylmäpaikat

Kylmäpaikkojen hinta on 2€/30vrk. Hinta sisältää alv 24%. Kylmäpaikat on merkitty karttaan sinisellä värillä. Taskuparkki-sovelluksessa kylmäpaikat löytyvät aluekoodilla 806.

Lämpöpaikat

Lämpöpaikkojen hinta lämmityskaudella on 1.11. – 31.3 on 11 €/ 30vrk. Hinta sisältää alv 24 %. Lämpöpaikat on merkitty karttaan punaisella värillä. Taskuparkki-sovelluksesta lämpöpaikat löytyvät aluekoodilla 807.

 

Pysäköintioikeus

Pysäköintioikeus oikeuttaa pysäköimään ainoastaan tuotteelle määritellyillä alueilla eikä pysäköintipaikkaa ole käyttäjille nimetty. Pysäköintioikeudella ei voi pysäköidä erikseen nimetyillä vieras- tai huoltopaikoilla.

 

Kartta Kontinkankaan kampusalueesta.

 

Ohjeet pysäköintioikeuden lunastamiseen

Katso Taskuparkin ohjeet mobiilisovellukselle

Katso Taskuparkin ohjeet internetselaimelle

Taskuparkin pikaohje

 1. Lataa Taskupark-sovellus Google Play Storesta tai Apple Storesta. Sovellus löytyy nimellä Taskuparkki.
 2. Rekisteröi sovelluksen käyttäjäksi OSAOn tai OAMK:n opiskelija tai työsähköpostiosoitteella (@osao.fi/ @oamk.fi/ @students.oamk.fi/ @students.osao.fi). Pysäköintiluvat eivät tule näkyville muilla sähköpostipäätteillä. Pysäköintioikeus kampusalueen P-paikoilla on voimassa ainoastaan opinto-oikeuden tai työsuhteen ajan.
 3. Rekisteröitymisen jälkeen sovelluksesta on tullut sähköpostiin vahvistuslinkki. Hyväksy vahvistuslinkki, joka aktivoi lupa-alueet Taskuparkissa.
 4. Sovelluksessa tulee lisätä Omat tiedot- valikkoon maksukortin tiedot sekä auton tai autojen rekisteritunnus/-tunnukset.
 5. Pysäköintiluvat valikosta löytyvät lupa-alueet. Kampusalueen luvat löytyvät aluekoodilla 806 (kylmäpaikka) ja 807 (lämmityspaikka).
  Lupa ostetaan Osta-painiketta klikkaamalla. Huom. aluekoodi 807 on ainoastaan OSAOn tai OAMK:n henkilökunnan käytettävissä. Lämpöpaikoille ei jaeta avaimia vaan lämmitystolpat ovat käytössä ilman avainta lämpöpaikan pysäköintioikeuden lunastaneille.
 6. Ostamisen jälkeen lupa näkyy Minun Pysäköintilupani – otsikon alta.
 7. Mikäli pysäköidään useammalla autolla, tulee aina ennen pysäköintiä vaihtaa sovelluksessa luvalle oikea auto/rekisteritunnus, jolla ollaan pysäköimässä. Nämä tiedot löytyvät sovelluksessa Omat tiedot-valikosta kohdasta Luvalle valittu autoni.
 8. Ongelmatilanteissa olkaa yhteydessä Taskuparkin asiakaspalveluun taskuparkki@aimopark.fi, puh. +358 207 812 461.

Rekisteritunnuksen vaihtaminen pysäköintiluvalle

Pysäköintiluvan vaihtaminen lämmityspaikasta kylmäpaikkaan

Taskuparkin pysäköintilupa on voimassa 30 päivää kerrallaan, ja se uusiutuu automaattisesti. Vaihtaessanne lämpötolppapaikasta kylmään ulkoalueeseen, toimittehan seuraavasti:

 • Asetatte lämpötolppaluvastanne automaattisen uusiutumisen pois päältä Pysäköintiluvat- kohdan asetuksista.
 • Lämpötolppaluvan voimassaolon umpeuduttua voitte ostaa kylmäpaikan pysäköintiluvan Pysäköintiluvat -kohdasta.

Huomaattehan, että uusi pysäköintilupa on voimassa heti ostohetkestä lähtien, joten tarkistakaa lämpötolppapaikkanne viimeinen voimassaoloaika ennen uuden luvan ostamista, jottei tule samalta ajalta kahta veloitusta. Vanhan luvan voimassaoloajan voitte tarkistaa joko saamastanne kuitista tai Taskuparkista Pysäköintiluvat -osiosta.

Katso ohje lämmityspaikasta kylmäpaikkaan vaihtamiselle sovelluksessa ja selaimessa

Usein kysytyt kysymykset

Heräsikö kysymyksiä pysäköinnistä Kontinkankaan kampuksella? Lue usein kysytyt kysymykset ja niihin vastukset.

Vierailija (tai kutsuja) ilmoittaa virastomestarille auton rekisterinumeron ja virastomestari myöntää pysäköintiluvan.

Periaate on se, että Kiviharjuntie 4-6:ssa kokopäiväisesti töissä olevat ja opiskelevat henkilöt maksavat Aimo Parkille 2€/kk pysäköintioikeudesta ja halutessaan myös 11€/kk lämpöpaikasta (koskee vain henkilö­kuntaa). Muut OSAOlaiset saavat vieraspaikoille pysäköintiluvan ilmoittamalla auton rekisterinumeron virastomestareille.

Opettajien, jotka ovat maksaneet lämmitystolpasta OSAOn toisessa toimipisteessä, ei tarvitse maksaa Kontinkankaan pysäköinnistä. Auton rekisterinumero on kuitenkin ilmoitettava virastomestarille.

Myös muut OSAOlaiset saavat vieraspaikoille pysäköintiluvan ilmoittamalla auton rekisterinumeron virastomestareille.

Kyllä. Lämpöpaikan lunastaneet voivat pysäköidä sekä lämpöpaikoille että kylmille paikoille.

Alle 30 vrk koulutuksissa opiskelijan ei tarvitse maksaa Aimo Parkin maksua. Rauhanyhdistyksen ja Ouluhallin pysäköintipaikoilla pysäköinti on ilmaista.

Aimo Park valvoo pysäköintiä ainakin alkuvaiheessa ainoastaan arkipäivisin virka-aikana.

Ajoneuvot joissa on ”huoltoajokyltti” voivat pysäköidä ilmaiseksi huoltotyönsä ajaksi.

Aimo Park Taskuparkki

Katso videolta, miten Taskuparkki toimii:

 

Taskuparkin asiakaspalvelu auttaa kaikissa Taskuparkkiin liittyvissä kysymyksissä, aina sovelluksen lataamisesta vikatilanteisiin asti.

p. 0207 812 461
taskuparkki@aimopark.fi

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 7.00-21.30
la 9.30-19.30
su 11.30-19.30

Logo, jossa mustalla teksti aimo park.