OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Jutut

OSAO Ovi neuvoo kesällä

Kesäkuun puolivälissä tunnelma OSAO Ovi -hakijapalvelussa oli vilkas kuin postikeskuksessa. Käynnissä oli Oulun seudun ammattiopistoon kevään yhteishaussa valittujen 1634 opiskelijan valintakirjeiden postitus. Lue lisää »

Kun Essi käskee, rekka tottelee

Kello pärähtää Essi Rahkon yöpöydällä viisareiden näyttäessä vielä aamuyön tunteja ja edessä on kuljettajan normipäivä: rekan lastausta ja kuorman purkamista terminaalissa sekä muutaman sadan kilometrin edestakainen ajomatka. Tai vuorossa voi olla kahden päivän reissu autossa yöpymisineen. Lue lisää »

Rakennuksille lisää osaavaa työvoimaa

Onko yrityksessäsi tarvetta rakennustyöntekijöille, maasiirtokoneiden kuljettajille tai maarakennustyöntekijöille, mutta sopivia työntekijöitä on vaikea löytää? Nyt on mahdollisuus hankkia koulutuksen kautta uusia ammattitaitoisia työntekijöitä ilman rekrytointivelvoitetta tai maksuosuutta. Lue lisää »

Kesäoppisopimus tarjoaa opiskelijalle palkan lisäksi opintopisteitä

Kesäoppisopimus on monelle Oulun seudun ammattiopiston opiskelijalle lottovoitto. Kesän aikana pääsee oman alan töihin kehittämään ammattitaitoa, työstä saa palkkaa ja samalla opinnot etenevät ja valmistuminen työelämään nopeutuu. Lue lisää »

Tutkintotodistus vaihtui työsopimukseen

Moni työllistyy nopeasti ammattiin valmistumisensa jälkeen. Näin kävi myös OSAOsta valmistuneelle Henri Laakkoselle. Lue lisää »

Retropelikonsoli syntyi alusta loppuun opiskelijan käsissä

Laitesuunnittelun haasteet kiinnostavat Perttu Männistöä. Pelikonsolin rakentaminen on ollut monivaiheinen projekti. Lue lisää »

Ammattitaidon suomenmestaruudet ratkotaan Tampereella

OSAOn siniset näkyvät Tampereen katukuvassa toukokuisessa Taitaja2018-tapahtumassa. Lue lisää »

Saksasta ideoita tehokkaisiin energiaratkaisuihin

Heidi Takalo (Ii Micropolis), Sanna Moilanen (OAMK), Janne Kuusisto (Sivakka) ja Kristian Fyrstén sekä Seppo Kuusikko (OSAO) tutustumassa ekokorttelin aurinkoenergialla ladattaviin akustoihin ja inverttereihin. Lue lisää »

Taitaja2018 mittaa ammattitaidon

Automaalarit Jimi (vas.), Joona ja Jasperi valmiina Taitaja2018-tapahtumaan. Lue lisää »

Rakentaminen on yhteistyötä

Mäkihypyntien talot esitellään OSAOn taloillassa 26.4. klo 18–20. Lue lisää »