OSAO

FI EN
Tulosta
Etusivu / Nyt / Jutut

Oppisopimuksella lähiavustajaksi

Rauli Räsänen ja Arja Törmänen aloittivat elokuussa 2018 oppisopimusopiskelun lähiavustajaksi Intiön hoivakodissa. Lue lisää »

Hilikku avasi OSAOn opetusravintolana

Hilikku Kasarmintiellä on palvellut OSAOn opetusravintolana elokuusta lähtien, ja asiakkaita on riittänyt siitä asti. Lue lisää »

Työelämä opettajuuden ytimessä

”Työelämä tarvitse osaamista ja henkilöstönsä kehittämistä joka päivä. Nyt voimme palvella aidosti ympärivuotisesti ja hyödyntää vahvaa opettajaresurssiamme myös kesäaikana”, kiteyttää yksikönjohtaja Vesa Pirilä Lue lisää »

Ovi auki yrityksille

Vuoden alusta toiminut OSAO Ovi on saavuttanut suuren suosion ammatilliseen koulutukseen hakeutuvien henkilöiden keskuudessa. Nyt palveluita tarjotaan myös yrityksille. Lue lisää »

Innolla EM-kisoihin

Muoti ja vaatetus -lajissa kilpaileva Reetta uskoo tulevan EM-koitoksen olevan tähänastisen elämän hienoin juttu. Lue lisää »

Kokit kuumilla kivillä

Ravintola-alalla motivoituneista tekijöistä on suurta pulaa. Oululaisen ravintola Uleåborgin kokkihaku on ollut auki pari vuotta putkeen. Lue lisää »

OSAO Ovi neuvoo kesällä

Kesäkuun puolivälissä tunnelma OSAO Ovi -hakijapalvelussa oli vilkas kuin postikeskuksessa. Käynnissä oli Oulun seudun ammattiopistoon kevään yhteishaussa valittujen 1634 opiskelijan valintakirjeiden postitus. Lue lisää »

Kun Essi käskee, rekka tottelee

Kello pärähtää Essi Rahkon yöpöydällä viisareiden näyttäessä vielä aamuyön tunteja ja edessä on kuljettajan normipäivä: rekan lastausta ja kuorman purkamista terminaalissa sekä muutaman sadan kilometrin edestakainen ajomatka. Tai vuorossa voi olla kahden päivän reissu autossa yöpymisineen. Lue lisää »

Rakennuksille lisää osaavaa työvoimaa

Onko yrityksessäsi tarvetta rakennustyöntekijöille, maasiirtokoneiden kuljettajille tai maarakennustyöntekijöille, mutta sopivia työntekijöitä on vaikea löytää? Nyt on mahdollisuus hankkia koulutuksen kautta uusia ammattitaitoisia työntekijöitä ilman rekrytointivelvoitetta tai maksuosuutta. Lue lisää »

Kesäoppisopimus tarjoaa opiskelijalle palkan lisäksi opintopisteitä

Kesäoppisopimus on monelle Oulun seudun ammattiopiston opiskelijalle lottovoitto. Kesän aikana pääsee oman alan töihin kehittämään ammattitaitoa, työstä saa palkkaa ja samalla opinnot etenevät ja valmistuminen työelämään nopeutuu. Lue lisää »