OSAO

FI EN
Tulosta
Suomeksi / In English
Etusivu / Nyt / Jutut

Kaivosala tutuksi Taivalkoskella

Kaivosalan opinnot valmistavat opiskelijoita monipuolisiin työtehtäviin ja ammattilaisille on kysyntää Suomessa. Ruotsissa on isoja kaivoksia, joten työmahdollisuuksia on myös ulkomailla. Lue lisää »

Tieto- ja tietoliikennealan osaajia tarvitaan moninaisiin töihin

Tieto- ja tietoliikennealan opinnoista valmistuu joko ICT- tai elektroniikka-asentajaksi. Imu alalle on kova, sillä Petri Talsta ja Sevaan Zavan saivat töitä heti valmistuttuaan. Lue lisää »

Puutarha-ala houkutteli Hannan Kempeleeseen

Hanna Tolonen vaihtoi lukion puutarha-alan opintoihin. Tänä keväänä hän valmistuu kolmoistutkinnolla Lue lisää »

Metsäala houkutteli Taivalkoskelle

Oululainen Joona-Emil lähti hyvillä mielin Taivalkoskelle opiskelemaan metsäkoneenkuljettajaksi. Ammatissa kiinnostavat omatoimisuus ja luonnonläheisyys. Lue lisää »

Tarita haaveilee pikkutarkasta työstä

Pudasjärvi tunnetaan Suomen hirsipääkaupunkina. Sieltä valmistuu OSAOn Pudasjärven yksiköstä sahaprosessinhoitajaksi myös Tarita Naumanen. Lue lisää »

Merilla korjaa maatalouskoneet varmoin ottein

Merilla Väisänen unelmoi omasta maatilasta ja tuutoroi toista opiskelijaa maatalouskoneliikkeessä. Tärkeintä on tehdä sitä mistä pitää. Lue lisää »

Jani on tarkka ja tunnollinen hitsaaja

Kaukovainion yksiköstä levyseppähitsaajaksi valmistunut Jani on tykännyt metallihommista jo lapsesta asti. Ei siis ihme, että hän edusti taidoillaan Suomea EuroSkillseissä. Lue lisää »

Kielitaitoa ja kokemusta Kaukovainiolta

Ronja Järvelä on iloinen, että haki opiskelemaan englanninkieliseen koulutukseen. Kehuja saavat niin opiskelukaverit kuin opettajat. Lue lisää »

Tiiasta tulee turvallisuusvalvoja

Tiia Korkiakoski kehuu opintojaan Kempeleen-Limingan yksikössä ja suosittelee alaa kaikille jotka pitävät tekemisestä. Lue lisää »

Valma auttaa hahmottamaan tavoitteet

Oppisopimuskoulutus auttoi Suvia löytämään oman alansa. Opinnot ovat innostavia ja tulevaisuuden työhaaveetkin selvillä. Lue lisää »