Esa Lahtela OSAO Kontinkankaan yksikönjohtajaksi

Koulutuskuntayhtymä OSAOn Kontinkankaan yksikönjohtajaksi on valittu insinööri YAMK Esa Lahtela. Esa toimii tällä hetkellä OSAO Taivalkosken  yksikönjohtajana. Nykyinen Kontinkankaan yksikönjohtaja Teija Tolonen siirtyy viettämään ansaittuja eläkepäiviä. 

OSAOn Kontinkankaan yksikköön on keskitetty OSAOn sosiaali- ja terveysalan, hius- ja kauneusalan sekä liikunta-alan koulutukset. Yksikönjohtaja vastaa yksikön toiminnan johtamisesta sekä kehittämisestä. Hän huolehtii yksikön henkilöstöjohtamisesta sekä toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta, seurannasta, arvioinnista sekä raportoinnista. Myös sidosryhmäyhteistyö on tärkeä osa yksikönjohtajan toimenkuvaa. 

Esa siirtyy Taivalkosken yksiköstä Kontinkankaalle haikein, mutta luottavaisin mielin.  

“Taivalkosken yksikön opiskelija- ja taloustilanne on todella hyvä, ja henkilökunnan osaaminen on korkealla tasolla”, Esa sanoo.  

Hän odottaa suurella innolla töiden aloitusta Kontinkankaan yksikönjohtajan virassa.  

“Kontinkankaan yksikössä on todella mielenkiintoisia tutkintoja ja osaamisaloja, jotka ovat minulle sekä tuttuja että uusia. Minulla on hyvät työelämä- ja sidosryhmäverkostosuhteet ja tulen vahvistamaan niitä entisestään yhdessä Kontinkankaan yksikön henkilöstön kanssa. Olen erittäin innostunut myös siitä, että pääsemme osaltamme Kontinkankaan yksikkönä osallistumaan ja vaikuttamaan tulevaisuuden ammatillisen koulutuksen kehittämiseen OSAO OULU KAMPUS 2030 -hankkeessa”, Esa iloitsee. 

Yksikönjohtajan virka oli julkisessa haussa ajalla 31.3–21.4.2022 ja 29.4.–13.5.2022. Määräaikaan mennessä virkaan tuli 16 hakemusta. Haastatteluihin kutsuttiin hakukriteereiden perusteella viisi hakijaa. 

Virka täytetään määräaikaisesti ajalla 1.8.–31.12.2022 ja toistaiseksi 1.1.2023 alkaen. 

Lisätietoja 

Kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi
jarmo.paloniemi@osao.fi
050 5383 929