BioKaMa

Biokaasua ja biometaania maatiloilta

Lippu, jossa sinisekkä pohjalla ympyrän muodossa rivi keltaisia tähtiä. Alla teksti maaseuturahasto.

Logo, jossa pisaran muotoisessa asetelmassa sinisiä, vihreitä ja punaisia kaarevia viivoja ja vieressä teksti Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Soikean muotoinen kappale, jossa ylhäällä vihreä alua, joka peittää noin 1/3 soikiosta. Alaosa oranssin värinen alue, jonka poikki menee valkoisia viivoja, jotka muodostavat traktorin renkaan jälkeä tai viljan tähkää muistuttavan kuvion. Alla teksti maaseutu 2020.

Hankkeen toiminta-aika

1.1.2020–31.12.2023

Hankkeen kuvaus

BioKaMa-hankkeen tavoitteena on edistää biokaasun tuotantoa, jalostusmahdollisuuksia ja käyttöä Pohjois-Pohjanmaalla.

Etsimme Pohjois-Pohjanmaalta biokaasun yhteistuotannosta kiinnostuneita maatilaryhmiä tai yksittäisiä biokaasutuotantoa suunnittelevia tiloja ja autamme heitä edistämään suunnitelmiaan.

Hankkeen toiminta-alueena on koko Pohjois-Pohjanmaa. Kohderyhmäämme ovat pohjoispohjalaiset maatilat ja niiden yrittäjät, jotka ovat kiinnostuneita biokaasun tuotannosta, jalostamisesta tai käytöstä ja ovat motivoituneita osallistumaan hankkeeseen. Hankkeesta hyötyvät Pohjois-Pohjanmaan maaseutuyrittäjät, yrittäjien kanssa työskentelevät organisaatiot ja alueen kunnat.

OSAO on osatoteuttajana Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n koordinoimassa hankkeessa. Hanketta toteutetaan myös  Centria-ammattikorkeakoulussa.

 

Tutustu hankkeeseen Oamkin sivuilla

OSAOn yhteyshenkilö hankkeessa

Lehtori Kimmo Savela
p. 050 364 3198
kimmo.savela@osao.fi