Developing VET Teaching Skills

Leading the Success of Tomorrow’s Students (WEDEVET)

Sininen EU:n tähtilippu, jossa sinisellä pohjalla ympyrän muodossa keltaisia tähtiä. Vieressä sininen teksti, jossa lukee Yhteisrahoitettu Euroopan unionin Erasmus+ -ohjelmasta.

Kaksi toisistaan poispäin menevää paksua viivaa. Vasemman puoleinen palkki on punainen, oikeanpuoleinen harmaa. Palkkien keskellä on viininpunainen vinoneliö ja kappaleet muodostavat yhdessä W-kirjaimen muodon. Alla samoilla sävyillä kirjoitettuna teksti Wedevet.

Hankkeen toiminta-aika

1.12.2019 – 30.9.2021 

Hankkeen kuvaus

WEDEVET -hankkeessa kehitämme käytäntöön perustuvien oppimismenetelmien tueksi opettajan tukimateriaalia. Materiaalin aihealueina ovat mm. ryhmäytyminen, opettajan ryhmänjohtamisen ja vaikuttamisen taidot. Hankkeessa tarkastellaan myös saatavilla olevia materiaaleja ja kehitetään niitä paremmin soveltuviksi muokkaamalla ja testaamalla niitä käytännössä. Hankkeessa tarkastellaan mitä ydinosaamisia opettajan johtamistaitoihin sisältyy ja miten niitä saadaan nostettua osaamisresurssiksi ammatillisilla opettajilla, erityisesti ”practice basedmenetelmissä. 

Hanketta johtaa Lietuvos Imitaciniu Bendroviu Asociacija Liba Liettuasta. Muita osatoteuttajia ovat EUROPEN-PEN International e.V. Saksasta ja International Business College Tanskasta. 

Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 59 640 euroa. OSAOn kustannusarvio on 14 220 euroa. 

Yhteyshenkilö OSAOssa

Niko Finnilä
p. 050 317 4648
niko.finnila@osao.fi