eMobiili

Hybridi- ja sähköajoneuvojen alueellisen koulutuksen uudistaminen

EU:n sininen lippulogo, jonka alla teksti Euroopan unioni ja Euroopan sosiaalirahasto

Logo, jossa teksti Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Logo, jossa pisaran muotoisessa asetelmassa sinisiä, vihreitä ja punaisia kaarevia viivoja ja vieressä teksti Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hankkeen toiminta-aika

1.10.2019 – 30.06.2023

Hankkeen kuvaus

Hankkeen tavoitteena on päivittää innokkaiden ajoneuvoalan koulutuksen saaneiden henkilöiden osaamista hankkeessa järjestettävien pilottikoulutusten avulla. Hankkeessa kehitetään koulutussisältöjä uusiin ajoneuvo- ja työkonealan teknologioihin ja rakennetaan Ouluun yhteinen alueellisen koulutuksen malli alan osaamisen parantamiseksi.

Hankkeessa toteutetaan yhteistyössä Oamk:n, OSAOn ja Oulun yliopiston kanssa ajoneuvo- ja työkonealan koulutussisältöjä eri koulutusasteille sekä alueellinen koulutusportaali. Hanke täydentää Oulun Linnanmaalle rakennettavaa Mobilab -hanketta osaamissisältöjä kehittämällä ja tuo OSAOn virtuaalisten ajoneuvo-opetuksen opetusympäristöjen kokemuksen ja osaamisen korkeakouluasteille sekä edistää työkoneteknologioiden koulutussisältöjen kehittämistä.

OSAO on osatoteuttajana Oulun ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa. Hanke on saanut rahoituksen Euroopan sosiaalirahastosta (ESR).

 

Yhteystiedot

Vs. Koulutuspäällikkö Sauli Turpeinen
p. 040 653 6287
sauli.turpeinen@osao.fi

Tutustu hankkeeseen lisää Oamkin sivuilla