In Tour

Inclusive Toursim for Inclusive Europe

Keskellä Opetushallituksen vihreä-sininen logo ja ympärillä pyöreässä muodossa teksti Opetushallitus rahoittaa hanketta.

Hankkeen toiminta-aika

1.8.2018 – 31.3.2021

Hankkeen kuvaus

Projektin teemana on matkailun esteettömyys. Kansainvälisessä ryhmässä on tavoitteena pohtia innovatiivisia ratkaisuja siihen, miten digitaalisia välineitä käyttäen erityisryhmät otetaan huomioon täysivaltaisesti matkailupalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Projekti edistää oppilaitosten välistä yhteistyötä ja kehittää yhteyksiä työelämään. Samalla syvennämme ymmärrystä siihen, miten digitaaliset välineet voivat edesauttaa erityisryhmien esteetöntä matkustamista ja erilaisten matkailupalvelujen tuottamista siten, että kaikilla on niihin esteetön pääsy. Hankkeen aikana opiskelijat oppivat kansainvälistä yhteistyötä, erilaisia näkökulmia esteettömiin matkailupalveluihin sekä ymmärrystä eri kohderyhmiä kohtaan.

Projektissa vahvistamme yhteistyötä ja jaamme kokemuksia italialaisen ja kreikkalaisen koulun kanssa. Mukana on kouluja kolmesta eri maasta: IS Luigi Einaudi, Rooma, Italia (koordinaattori), 1 o Geniko Lykeio, Aigioi, Kreikka ja OSAO.

Ota yhteyttä

Koulutuspäällikkö Jaana Hilli
p. 050 516 9166
jaana.hilli@osao.fi