MYSKI

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön

EU:n sininen lippulogo, jonka alla teksti Euroopan unioni ja Euroopan sosiaalirahasto

Logo, jossa teksti Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Logo, jossa pisaran muotoisessa asetelmassa sinisiä, vihreitä ja punaisia kaarevia viivoja ja vieressä teksti Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hankkeen toiminta-aika

01.04.2019 – 31.03.2022

Hankkeen kuvaus

Myyntiosaaminen kasvun keskiöön -hankkeessa (Myski) kehitämme Oulun alueelle uutta myyntiosaamisen kehittämisen toimintamallia. Hankkeessa luodaan uusi myyntiosaamisen koulutuskokonaisuus, joka jalkautetaan alueen korkeakoulujen ja OSAOn lisäksi myös pk-yrityskenttään täydennyskoulutuksena. Koulutuskokonaisuus tulee sisältämään myynnin ajankohtaista ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaa sisältöä, jota pilotoidaan hankkeen aikana pk-yrityksille suunnatuissa myyntivalmennuksissa.

Toiminnan pitkän tähtäimen vaikutuksena on Oulun alueen nousu Suomessa myyntiosaamisen kärkikaupungiksi. Hankkeessa toteutettavien toimenpiteiden ja viestinnän kautta Oulun alueen myyntityön arvostus tulee nousemaan.

OSAO on osatoteuttajana Oulun ammattikorkeakoulun koordinoimassa hankkeessa. Muita osatoteuttajia ovat Oulun Yliopisto ja BusinessOulu.

Projekti on saanut rahoituksen Euroopan Sosiaalirahastosta. Rahoituksen on myöntänyt Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

 

Yhteystiedot OSAOssa

Satu Fomin-Laine
p. 040 6310 286
satu.fomin-laine@osao.fi

Maria Juntunen
p. 040 6373 094
maria.juntunen@osao.fi

 

Hankkeen koordinaattorin yhteystiedot

Projektipäällikkö Katta Siltavirta
p. 040 594 4676
katta.siltavirta@oamk.fi