ScalED – Digitaaliset koulutusratkaisut koulutusviennissä

EU-lippulogo, jossa on sinisellä pohjalla ympyrän muodossa 12 keltaista tähteä. Lipun alla teksti Euroopan unioni ja sen alapuolella teksti Euroopan aluekehitysrahasto.

Logo, jossa teksti Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Logo, jossa teksti Pohjois-Pohjanmaa, Council of Oulu Region

Hankkeen toiminta-aika

01.04.2021 – 30.04.2023

Hankkeen kuvaus

Hankkeen ensisijaisina tavoitteina ovat etäopetukseen, digitaalisiin sisältöihin ja teknisiin ratkaisuihin liittyvien koulutustuotteiden ja niiden vientitoiminnan sekä sitä edistävien kehitysyhteistyön valmiuksien kehittäminen.

ScalED-hankkeen myötä alueen julkisten koulutusorganisaatioiden ja yksityisten toimijoiden välinen yhteistyö tiivistyy edelleen ja tuottaa uusia ratkaisuja koulutusvientiin. Hankkeen toimenpiteillä edesautetaan koulutusvientitoiminnan kasvua ja tuodaan potentiaalisia markkinoita paikallisten toimijoiden saataville.

Hanketta rahoittaa Pohjois-Pohjanmaan liitto (EAKR) ja sitä koordinoi Oulun yliopisto. Osatoteuttajina toimivat Oulun ammattikorkeakoulu, Koulutuskuntayhtymä OSAO, Ammattiopisto Luovi, Diakonia ammattikorkeakoulu, Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut sekä BusinessOulu.

Liukuvärjätyllä sinivihreällä pohjalla englanninkielinen esittelyteksti OSAOsta

Hankkeen tulokset

Hankkeen sisältöjä ja toimenpiteitä tullaan päivittämään PINO Network -nettisivustolle.

PINO Network -vientiverkosto käynnistettiin vuonna 2017 koulutusviennin kehittämiseksi Pohjois-Pohjanmaalla pohjautuen oululaisten oppilaitosten yhteisiin aluekehittämishankkeisiin. Tällä hetkellä verkoston jäseninä on jo noin 60 yritystä ja oppilaitosta.

PINO Network

Ajankohtaista koulutusviennissä

Lue hankeverkostomme toiminnasta ja ajankohtaisista asioista uusimmasta PINO Network -uutiskirjeestä.

Lue uutiskirje

Yhteystiedot

Asiantuntija Merja Paloniemi
p. 050 594 9182
merja.paloniemi@osao.fi