OSAOn Pudasjärven yksikkö muuttaa

Suurin osa OSAOn Pudasjärven yksikön toiminnoista muuttaa Pudasjärven keskustaan kaupungintalolle. Uusi osoite 1.8.2022 lähtien on Varsitie 7, Pudasjärvi.

Pudasjärven keskustassa Varsitiellä ovat jatkossa sosiaali- ja terveysalan, liiketoiminnan, sähkö- ja automaatioalan sekä tutkintokoulutukseen valmentava koulutus. Sahateollisuuden koulutus ja asuntolatoiminta jatkavat nykyisissä tiloissa Jyrkkäkoskentiellä.

Sekä nykyiset että uudet OSAOn Pudasjärven yksikön toimitilat omistaa Pudasjärven kaupunki, jolla OSAO on vuokralaisena. ”Haluamme tarjota OSAOlle sellaiset tilat, jotka tukevat koulutuksen kehittymistä ja palvelevat opiskelijoita mahdollisimman hyvin. Ranuantien kiinteistöihin ei ollut enää järkevää investoida”, sanoo Pudasjärven kaupungin kiinteistöpäällikkö Perttu Granlund.

Keskeinen sijainti eduksi

OSAO vuokraa Pudasjärven kaupungintalon tiloja noin 900 m². Kaupungintalo on peruskorjattu ja tilat ovat hyvässä kunnossa.

”Muutolla Pudasjärven keskustaan säästämme noin 40 000 euroa ylläpitokuluja vuodessa. Uskomme, että keskeisellä sijainnilla on myös positiivisia vaikutuksia yksikön vetovoimaan, yritysyhteistyöhön ja koulutuksen saavutettavuuteen”, sanoo Koulutuskuntayhtymä OSAOn kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi.

OSAOn opiskelijat ja työntekijät tuovat lisää elämää ja vilskettä Pudasjärven keskustaan. ”Meiltä valmistuu noin 60 opiskelijaa vuosittain ja henkilöstömäärä on noin 20”, tarkentaa yksikönjohtaja Keijo Kaukko.

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

 

Pudasjärven kaupungintalon julkisivu ja OSAOn yksikön pääsisäänkäynti.
OSAOn Pudasjärven yksikön uusi osoite 1.8.2022 alkaen on Varsitie 7, Pudasjärvi.

 

 

Lisätietoja

Kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, OSAO, 050 5383 929, jarmo.paloniemi@osao.fi
Yksikönjohtaja Keijo Kaukko, OSAO, 050 577 6425, keijo.kaukko@osao.fi
Kiinteistöpäällikkö Perttu Granlund, Pudasjärven kaupunki, 040 706 4723 perttu.granlund@pudasjarvi.fi