Hilikku avasi OSAOn opetusravintolana

Hilikku avasi OSAOn opetusravintolana

Opetusravintola Hilikku palvelee tutulla paikalla Kasarmintiellä. Opiskelija Jenni Jurvakainen (vas.), koulutuspäällikkö Esa Koppelo ja opiskelija Jesse Putaala toivottavat ruokailijat tervetulleiksi.

Hilikku Kasarmintiellä on palvellut OSAOn opetusravintolana elokuusta lähtien, ja asiakkaita on riittänyt siitä asti.

“Aloitimme hiljalleen, mutta silti lounastajia on riittänyt alusta asti. Tarjoilemme lounasta, kahvilatuotteita sekä tilaus- ja juhlapalveluja”, kertoo koulutuspäällikkö Esa Koppelo.

Nyt vakioasiakkaat ovat jo löytäneet Hilikun, ja enimmillään lounastajia on ollut jopa 170.

“Opiskelijat ovat innoissaan uudesta opetusravintolastamme. He pääsevät hyvin kiinni työelämään ja vielä turvallisessa ympäristössä, jossa tuki on lähellä.”

Hilikussa työskentelee 150 ravintola- ja catering-alan opiskelijaa.

Hilikun uusi ilme ja uudenlainen lounas

Ravintola on uudistanut niin ilmettään kuin myös tarjontaansa. Sisustus on vaalea ja uudet verhot tuovat mukavaa modernia ilmettä vanhaan ympäristöön. Pöydät katetaan kauniiksi asiakkaita varten päivittäin.

“Meillä tarjoillaan päivittäin sekä buffet- että kolmen ruokalajin à la carte -lounas.”

Annosten herkullisuus maistuu ja näkyy, sillä annosten asettelu tehdään huolella. Menu vaihtuu viikoittain ja ruoat valmistetaan käsin tuoreista, hyvistä raaka-aineista.

“Emme käytä valmiita tuotteita, vaan valmistamme monipuolista ruokaa käsityönä, jotta opiskelijat saavat mahdollisimman paljon kokemusta.”

Juhlatarjoilut ja tilaisuudet

Lisäksi Hilikku tarjoaa tilojaan sekä tarjoiluita erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

”Meillä järjestetään pikkujouluja, häitä, tohtorijuhlia, ja kaikkea siltä väliltä.”

Kauniit vanhat tilat jaottuvat kahteen kerrokseen ja mahdollistavat jopa 200 hengen cocktail-tilaisuuden.

”Istumapaikkoja meillä on 130 hengelle ja lisäksi tarjoamme erillisiä tiloja pienempiin tilaisuuksiin. Toisen kerroksen kabineteissa tullaan järjestämään paljon kokouksia.”

Hilikun lounaslista ja aukiolo

teksti Iida Latvala
kuva Jouni Ylisuutari