OSAOsta valmistui yli 2 000 uutta ammattilaista

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta valmistui 2 004 uutta ammattilaista ajanjaksolla 1.8.2023 – 24.5.2024. Valmistuneet ovat suorittaneet ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Vuoden aikana valmistuneista 97 suoritti myös ylioppilastutkinnon ammatillisen tutkinnon rinnalla.

Mirella Puurusen matkailualan opinnot OSAOssa ovat tulleet päätökseen kolmen vuoden opiskelu-urakan jälkeen. “Olo on tietenkin todella iloinen, mutta jollakin tapaa myös haikea. Tämä on ollut paras koulu ja luokka ikinä. Olen tykännyt ihan hirveästi matkailualan opinnoista, ja viimeiset kolme vuotta ovat olleet aivan mahtavia. Toisaalta olen myös valmis jättämään opiskelut sivummalle ja siirtymään työelämään.”

Pyry Isojämsä valmistuu keväällä OSAOsta ilmanvaihtoasentajaksi ja haaveilee tulevaisuudessa insinööriopinnoista. Ammattiin valmistuminen tuo Pyrylle mielenrauhaa ja ylpeyden tunteen. “Nyt olen oikeasti ammattilainen. Koen, että suoriuduin kaikista näytöistä ja opinnoista hyvin. En tiedä, olenko sitten ilmanvaihdon luonnonlahjakkuus”, Pyry nauraa.

Lämpimät onnittelut kaikille valmistuneille!

Juttu valmistuvasta Mirella Puurusesta

Katso valmistuneiden nimet