Tehdään työtä yhdessä

Ammattitaidon merkitys työpaikkojen ja yritysten liiketoiminnan kasvun edellytyksenä on kiistaton. Osaamisen haasteet kohdistuvat yhtä lailla niin yrittäjiin, työnantajiin ja työntekijöihin kuin työmarkkinoille tuleviin ja pyrkiviin. Osaamisen tuottamisessa tarvitaan pitkäjänteistä yhteistyötä ammattiopiston ja työnantajien, yrittäjien ja yritysten kanssa.

OSAOsta viestitään työpaikkojen suuntaan aktiivisesti. OSAOn slogan ”kaikki on mahdollista” kuvaa OSAOn toiminnan laajuutta. OSAO tarjoaa eri osaamistasovaatimuksiin koulutusta yrittäjille, työn-antajille ja yritysten henkilöstölle sekä henkilöasiakkaille. Räätälöityjä koulutuksia saa OSAO Edu Oy:n kautta.

Työelämän muutokset muuttavat myös ammatillista koulutusta, ja kuuntelemme entistä tiiviimmin asiakkaitamme. Asiakastarpeisiin reagoimalla syntyy jatkuvaa vuoropuhelua ja koulutusten aloittamista silloin, kun se asiakkaille sopii. Ylläpidetään yhteistyöfoorumeita, joissa työpaikat pääsevät osallistumaan koulutusten ja tapahtumien suunnitteluun.

OSAOn pyrkimyksenä on olla työelämän suuntaan luotettava yhteistyökumppani. OSAOn työelämä- ja yrityspalveluiden kautta on mahdollista saada neuvoja ja ratkaisuja työpaikan osaamisen tarpeisiin.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan palveluihimme. Seuraa OSAOn sosiaalisen median kanavia ja uutiskirjeitä.

Ollaan yhteydessä puolin ja toisin.

Virpi Spangar työskentelee palvelujohtajana OSAOn työelämä- ja yrityspalveluissa. Kirjoitus on julkaistu Forum24-lehdessä 16.10.2020.