OSAO viralliseksi nimeksi 1.1.2020

Nimet Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk ja Oulun seudun ammattiopisto poistuvat käytöstä.

Nimet Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk ja Oulun seudun ammattiopisto poistuvat käytöstä. Uusi yhteinen, virallinen nimi 1.1.2020 alkaen on Koulutuskuntayhtymä OSAO (y-tunnus 0992445-3).

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta käytetään yleisimmin lyhyttä nimeä OSAO. OSAO on erisnimi, joka kirjoitetaan suuraakkosin. Nimi on englanniksi Educational Consortium OSAO.

Yksi nimi ja logo selkeyttävät viestimistä kaikille kohderyhmille, säästää kustannuksia, lisää tunnettuutta ja helpottaa henkilöstön arkityötä.

”Olemme saaneet vain positiivista palautetta nimiuudistuksesta. Henkilöstö ja yhteistyökumppanit pitävät nimiuudistusta hyvänä ja selkeyttävänä asiana”, sanoo kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi.

”Ammatillinen koulutus on käynyt läpi suuret uudistukset, ja OSAOssa on juuri käynnistymässä vuoteen 2025 tähtäävä strategiakausi. Uudella nimellä ja brändillä viestimme muutoksesta ja uudesta suunnasta”, summaa Paloniemi.

Vuoden alusta koulutuskuntayhtymän verkkosivuosoite on www.osao.fi (ennen www.osekk.fi).

Koko henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@osao.fi.

Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö

OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. OSAOn konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto.

Koulutuskuntayhtymä on perustettu 1994 ja sen omistavat 8 kuntaa: Hailuoto, Ii, Kempele, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu ja Tyrnävä. Koulutuskuntayhtymä OSAOn tehtävänä on järjestää jäsenkuntiensa puolesta OKM:n järjestämisluvan mukaista ammatillista koulutusta ja tutkintoja, sekä ylläpitää alueellista liikunnan koulutuskeskusta.

Kuntalain mukaan kuntayhtymää koskevassa nimessä tulee olla sana ”kuntayhtymä”. Nimestä päättävät kuntayhtymän jäsenkuntien valtuustot.

Lisätietoa: kuntayhtymäjohtaja-rehtori Jarmo Paloniemi, 050 538 3929