Amishelppi

EU:n sininen lippulogo, jonka alla teksti Euroopan unioni ja Euroopan sosiaalirahasto

Logo, jossa teksti Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Logo, jossa pisaran muotoisessa asetelmassa sinisiä, vihreitä ja punaisia kaarevia viivoja ja vieressä teksti Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Hankkeen toiminta-aika

3.8.2020-31.8.2022

Hankkeen kuvaus

Amishelppi -hankkeessa tavoitteenamme on tarjota matalan kynnyksen ohjausta OSAOn Kaukovainion ja Kontinkankaan yksikköjen opiskelijoille. Hankkeessa toimii Amishelpperi, joka neuvoo nuoria ja ohjaa heitä tarvittaessa olemassa olevien palveluiden pariin (esim. päihde- ja mielenterveyspalvelut). Amishelpperi jakaa myös tietoa asumiseen ja taloudellisiin haasteisiin liittyen.

Amishelpperi on nuoren tukena myös opintoihin liittyvissä asioissa. Hankkeen antaman tuen, neuvonnan ja ohjauksen avulla opiskelijat saavat ratkaisuja ongelmiinsa ja ne lakkaavat kuormittamasta opiskelijoiden elämää. Matalan kynnyksen walk in –palveluissa työntekijän lähestyminen on helpompaa ja ensikosketuksen voi ottaa, vaikka sosiaalisen median kautta.

Amishelppi-hankkeen toiminnan avulla saamme tietoa ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevien nuorten haasteista, ja siitä millaisin toimin heitä on mahdollisuus tukea. Amishelpperin palvelut ehkäisevät opintojen keskeytymistä.

Hanke on saanut rahoituksen Euroopan sosiaalirahastosta. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Ota yhteyttä

Projektipäällikkö Kirsi Körkkö
p. 050 521 1725
kirsi.korkko@osao.fi

Amishelpperi Ulla Hietala
p. 046 923 8038
ulla.hietala@osao.fi

 

 

Big white arrow on a grey background pointing to the right

Amishelpperi – tukea ja apua arjen ja opiskelun haasteisiin

Opiskelija! Amishelpperi  antaa sinulle tukea, neuvontaa ja ohjausta esim. päihde- ja mielenterveysongelmiin,  asumiseen ja taloudellisiin haasteisiin liittyen. Amishelpperi voi olla tukenasi, kun elämän haasteet alkavat vaikuttaa opiskeluun.

Ota yhteyttä!

amishelpperi@osao.fi
p. 046 923 8038 (myös whatsapp)
Instagram: @amishelpperi