Henkilöstöpalvelut 60 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta

Henkilöstöpalveluilla on tärkeä rooli yritysten ja organisaatioiden toiminnassa. Hyvä henkilöassistentti on korvaamaton apu yrityksen johdolle ja esimiehelle onnistuneen henkilöstöhallinnon toteutumisessa.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on aiempaa liiketoiminnan koulutusta tai työkokemusta sekä halu toimia henkilöstöhallinnon erilaisissa ja monipuolisissa työtehtävissä.

Hakuaika

Voit hakeutua koulutukseen ajalla 25.5. – 3.10.2022.

Ajankohta

Koulutus alkaa 3.10.2022 ja arvioitu päättyminen on 31.3.2023. Sinulle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää opiskeluaikasi.

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2C, 90250 Oulu

Hinta

150 € (alv 0%)

Koulutuksen toteutus

Koulutus on päätoimista päiväopiskelua. Opetus järjestetään pääosin lähiopetuksena oppilaitoksen tiloissa. Lisäksi koulutukseen kuuluu työssäoppimisjakso, jossa tehdään tutkinnon osaan kuuluva näyttö.

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että
sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka. Lisätietoja oppisopimuksesta antaa 1.8.2022 jälkeen Anne Pudas, p 050 595 1976, anne.pudas@osao.fi

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 3 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 4 pistettä

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakujan päättymisen jälkeen. Valintahaastattelut järjestetään viikolla 41. Opiskelijavalintapäätös tehdään viikolla 41 ja siitä tiedotetaan sähköpostilla viikolla 42.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hän voi osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai osallistumalla kielitaidon
arviointiin. Tähän koulutukseen kielitaitotasosuositus on B2.1. Lisätietoa täältä

Koulutuksen sisältö

Henkilöstöpalvelut, 60 osp on tutkinnon osa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Henkilöstöpalvelut tutkinnon osa opettaa sinulle henkilöstöhallinnon tehtävissä toimimista. Koulutuksen aikana käydään läpi mm henkilöstöpalvelut työ- ja toimintaympäristönä, työsuhteen elinkaari sekä työvälineohjelmien käyttö. Tutkinnon osan suorittaminen auttaa työllistymään monipuolisiin asiakaslähtöisiin henkilöstöpalvelujen työtehtäviin. Henkilöstöpalvelut tutkinnon osa on osa liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Voit tutustua tutkinnon perusteisiin ePerusteet -palvelussa (e-Perusteet)

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Jaana Hilli
p. 050 516 9166, jaana.hilli@osao.fi

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Koulutuksen suunniteltu osallistujamäärä

10

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen 

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova.