Näytteenotto ja asiakaspalvelu lähihoitajan työssä 15 osp

Tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta

Oletko suorittanut sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon? Haluatko täydentää ammattitaitoasi näytteenoton osalta? Tule suorittamaan näytteenotto ja asiakaspalvelu lähihoitajan työssä tutkinnon osa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnosta.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille, jotka haluavat täydentää ammattitaitoaan näytteenoton osalta.

Hakuaika

Koulutukseen voit hakeutua ajalla 31.5. – 17.9.2021.

Ajankohta

Koulutus järjestetään ajalla 4.10.2021 – 17.12.2021. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa aikaisempi osaaminen tunnustetaan. Koulutuksen aikana hankitaan vain tutkinnon osan vaatima puuttuva osaaminen, joka osoitetaan näytöllä. Tutkinnon osan ammattitaito osoitetaan näytössä käytännön työtehtävissä.

Koulutuspaikka

OSAO Kontinkankaan yksikkö, Kiviharjuntie 6, 90220 Oulu

Suunniteltu opiskelijamäärä

15

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 4 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 3 pistettä

Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten tietojen perusteella. Kutsu haastatteluun lähetetään sähköpostilla ja tekstiviestillä hakuajan päättymisen jälkeen. Haastattelut järjestetään Kontinkankaan yksikössä myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Valintapäätös tehdään viimeistään viikolla 39/2021 ja hakijoille lähetetään tieto opiskelijavalinnasta tämän jälkeen. Valituille ja varasijalla oleville tiedotetaan opiskelijavalinnasta sähköpostilla viimeistään viikolla 39/2021. Valitsematta jääneille ilmoitetaan tieto kirjeellä.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella, tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin.  Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1. Lisätietoa täältä.

Hinta ja kustannukset

Koulutuksen hinta on 115 € (alv 0 %).

Koulutuksen toteutus

Ryhmämuotoisena järjestettävä koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena. Lähiopetuspäiviä on kaksi/viikko. Koulutus sisältää lähiopiskelua, ohjattua etäopiskelua, itsenäistä opiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppimisympäristönä on myös verkko-oppimisympäristö.

Lisätietoa tutkinnon osasta saat tutkinnon perusteista (ePerusteet-palveluun>).

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Oppisopimuskoulutuksesta lisätietoja antavat Tiina Juntunen, p. 050 317 4601, tiina.juntunen@osao.fi ja Merja Savolainen, p. 050 317 4790, merja.savolainen@osao.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Koulutuksen sisältöön liittyvät tiedustelut

Johanna Savunen, p. 050 317 4796, johanna.savunen@osao.fi
Hanna-Maarit Aho, p. 040 652 6796, hanna-maarit.aho@osao.fi

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova.