Kempeleen-Limingan yksikkö

Kempeleen-Limingan yksikkö toimii kahdella paikkakunnalla. Limingassa on turvallisuusalan koulutus ja Kempeleessä puutarha-, ravintola- ja catering -alat sekä teknisen suunnittelun ja logistiikka-alan koulutus. OSAO Kempele on Suomen suurin logistiikka-alan kouluttaja. Ajanmukaisen opetuskaluston lisäksi yksiköllä on oma ajoharjoittelurata. Molemmilla paikkakunnilla on opiskelija-asuntolat.

Tule käymään Kempeleessä

Niittyrannantie 5,
90440 Kempele

Piriläntie 145,
90440 Kempele (puutarha-ala)

p. 010 608 2020 (8,4 snt/min sis. alv 24 %)
kempele@osao.fi

 

Katso Piriläntien sijainti kartalla (Google Maps)

Katso Niittyrannantien sijainti kartalla (Google Maps)

Tule käymään Limingassa

Iivarinpolku 2,
91900 Liminka (turvallisuusala)

p. 010 608 2020 (8,4 snt/min sis. alv 24 %)
liminka@osao.fi

Katso sijainti kartalla (Google Maps)

Opintotoimisto palvelee

Yksikön opintotoimisto palvelee Kempeleessä arkisin klo 9-15, Limingassa arkisin klo 9-14.

 

Katso opintotoimiston sijainti ja yhteystiedot

Kuraattori- ja psykologipalvelut

Kempeleen-Limingan yksikössä kuraattorin ja psykologin palvelut ovat käytettävissä jokaisena arkipäivänä. Katso yksikkökohtaiset tiedot psykologi- ja kuraattoripalvelut sivulta.

Siirry psykologi- ja kuraattoripalvelut -sivulle

Meillä voit myös asua!

Kempeleen-Limingan yksiköön on helppo tulla opiskelemaan kauempaakin, sillä molemmilla paikkakunnilla on pitkämatkalaisille tarjolla opiskelija-asuntola.

Lue lisää Asuntolat -sivulta

OSAOn Limingan toimipisteen ympäristötyöllä tavoittelemme sitä, että henkilökunta ja opiskelijat oppivat ymmärtämään toimintansa ympäristövaikutuksia ja soveltamaan ympäristötietoja työssä ja omassa arjessa. He myös sitoutuvat noudattamaan voimassaolevaa lainsäädäntöä ja muita oppilaitoksen ympäristönäkökohtiin liittyviä vaatimuksia. Syvennämme tietoisuutta kestävän kehityksen periaatteista ja otamme ympäristönäkökohdat huomioon niin päätöksenteossa, opetuksessa kuin muussakin toiminnassa.

Tiedotamme ympäristötyöstä henkilökunnan ja opiskelijoiden lisäksi opiskelijoiden huoltajia ja muita sidosryhmiä kuten työpaikkoja. Säännöllisellä tiedottamisella ja kouluttamisella mahdollistamme osallistumisen ympäristöjärjestelmämme jatkuvaan parantamiseen ja sitä kautta ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen.

 

Juha Virsiheimo
Yksikönjohtaja

 

Limingan toimipisteellä on SGS:n ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

Vihreä kuusikulmio, jonka keskellä tyylitellysti esitetyt merkit CO2. O-kirjaimen sisältä nousee puunlehti. Merkinnän alla teksti Hiilineutraali jätehuolto ja tekstin alla L&T-jäteyrityksen logo.

 

Asiakaspalvelut

Tarjoamme  Kempeleen-Limingan yksikössä seuraavia opiskelijatyönä tehtäviä palveluja.