Kempeleen-Limingan yksikkö

Kempeleen-Limingan yksikkö toimii kahdella paikkakunnalla. Limingassa on turvallisuusalan koulutus ja Kempeleessä puutarha-, ravintola- ja catering -alat sekä teknisen suunnittelun ja logistiikka-alan koulutus. OSAO Kempele on Suomen suurin logistiikka-alan kouluttaja. Ajanmukaisen opetuskaluston lisäksi yksiköllä on oma ajoharjoittelurata. Molemmilla paikkakunnilla on opiskelija-asuntolat.

Tule käymään Kempeleessä

Niittyrannantie 5,
90440 Kempele

Piriläntie 145,
90440 Kempele (puutarha-ala)

p. 010 608 2020 (8,4 snt/min sis. alv 24 %)
kempele@osao.fi

 

Katso Piriläntien sijainti kartalla (Google Maps)

Katso Niittyrannantien sijainti kartalla (Google Maps)

Tule käymään Limingassa

Iivarinpolku 2,
91900 Liminka (turvallisuusala)

p. 010 608 2020 (8,4 snt/min sis. alv 24 %)
liminka@osao.fi

Katso sijainti kartalla (Google Maps)

Opintotoimisto palvelee

Yksikön opintotoimisto palvelee Kempeleessä arkisin klo 9-15, Limingassa arkisin klo 9-14.

 

Katso opintotoimiston sijainti ja yhteystiedot

Kuraattori- ja psykologipalvelut

Kempeleen-Limingan yksikössä kuraattorin ja psykologin palvelut ovat käytettävissä jokaisena arkipäivänä. Katso yksikkökohtaiset tiedot psykologi- ja kuraattoripalvelut sivulta.

Siirry psykologi- ja kuraattoripalvelut -sivulle

Meillä voit myös asua!

Kempeleen-Limingan yksiköön on helppo tulla opiskelemaan kauempaakin, sillä molemmilla paikkakunnilla on pitkämatkalaisille tarjolla opiskelija-asuntola.

Lue lisää Asuntolat -sivulta

Oulun seudun ammattiopiston Kempeleen-Limingan yksikkö on turvallisuusalan koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Yksikön tehtävänä on kouluttaa turvallisuusalan moniosaajia työ- ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Turvallisuusalan perustutkinnon lisäksi oppilaitos tarjoaa turvallisuusalan lisä- ja täydennyskoulutusta.

Oppilaitoksen ympäristötyöllä pyritään siihen, että sekä henkilökunta että Kempeleen-Limingan yksiköstä valmistuvat opiskelijat oppivat ymmärtämään oman toimintansa ympäristövaikutuksia ja pystyvät soveltamaan tietoja niin työelämässä kuin omassa arjessaan. He ymmärtävät omien valintojensa vaikutukset ympäristöön ja ovat sitoutuneet noudattamaan voimassaolevaa lainsäädäntöä ja muita oppilaitoksen ympäristönäkökohtiin liittyviä vaatimuksia.

Oulun seudun koulutuskuntayhtymän ympäristöpolitiikan mukaisesti peruslähtökohtana on, että kaikki ovat tietoisia kestävän kehityksen periaatteista ja ympäristönäkökohdat pyritään ottamaan huomioon päätöksenteossa, opetuksessa sekä muussa käytännön toiminnassa kuten hankinnoissa.

Ympäristötyöllä pyrimme mm. tehostamaan jätteiden lajittelua ja kierrätystä, säästämään energiaa sekä lisäämään henkilöstön ja opiskelijoiden myönteistä asennetta kestävää kehitystä kohtaan.

Oppilaitos tiedottaa ympäristötoimistaan säännöllisesti henkilöstön ja opiskelijoiden lisäksi opiskelijoiden huoltajia ja muita sidosryhmiä. Säännöllisellä tiedottamisella ja koulutuksella huolehditaan siitä, että henkilökunta ja opiskelijat sitoutuvat ympäristöjärjestelmän jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen ja sitä kautta ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen.

Turvallisuus on yhä keskeisempi oppilaitoksen hyvinvointiin ja työskentelyyn vaikuttava tekijä. Nykypäivän uhkiin oppilaitos pyrkii vastaamaan omakohtaisella turvallisuussuunnittelulla, joka otetaan huomioon kaikessa opetuksessa ja oppilaitoksen muussa toiminnassa.

Ilkka Kettunen
opintopäällikkö, Kempeleen-Limingan yksikkö

Asiakaspalvelut

Tarjoamme  Kempeleen-Limingan yksikössä seuraavia opiskelijatyönä tehtäviä palveluja.