Taivalkosken yksikkö

Taivalkosken yksikkö on OSAOn pohjoisin toimipiste. Taivalkoskella koulutetaan metsä-, maarakennus- ja kaivosalan ammattilaisia. Ajanmukainen opetuskalusto ja yksikön läheisyydessä sijaitsevat harjoitustyömaat tarjoavat hyvät puitteet ammatin oppimiselle. Yksiköstä valmistuneet työllistyvät lähes 100 %:sti. Yksikössä on opiskelija-asuntola.

Meillä voit myös asua

Taivalkosken yksiköön on helppo tulla opiskelemaan kauempaakin, sillä meillä on pitkämatkalaisille tarjolla opiskelija-asuntola.

Lue lisää Opiskelijan etuudet -sivulta

Tule käymään

Jokijärventie 2
93400 Taivalkoski

p. 010 608 2020 (8,4 snt/min sis. alv 24 %)

taivalkoski@osao.fi

 

Henkilöhaku

Henkilöt

Yksikönjohtaja
Jouko Karjalainen jouko.k.karjalainen@osao.fi

Opinto-ohjaaja
Liisa Turvanen

Simulaattoreilla opettelu on turvallista

Simulaattoriluokissamme annetaan koulutusta nykyaikaisissa oppimisympäristöissä. Yksikkömme käytössä on metsäkonesimulaattoreita (John Deere, Ponsse ja Valmet) sekä pora-, pyöräkuormain-, kaivinkone- ja dumpperisimulaattori.

Simulaattorien avulla sekä metsä-, maarakennus- että kaivosalan opiskelijoillamme on mahdollisuus harjoitella turvalliset ja joustavat työmenetelmät sekä oppia koneen hallintalaitteet ja automaatiojärjestelmät ennen oikeille koneille siirtymistä. Kun oikealle koneelle siirrytään, voidaan heti keskittyä enemmän varsinaiseen koneella työskentelyyn. Simulaattorien käyttö on ekologinen tapa harjoitella koneenkuljettajan ammattiin.

Asiakaspalvelut

Tarjoamme Taivalkosken yksikössä seuraavia opiskelijatyönä tehtäviä palveluja.