Taivalkosken yksikkö

Taivalkosken yksikkö on OSAOn pohjoisin toimipiste. Taivalkoskella koulutetaan metsä-, maarakennus- ja kaivosalan ammattilaisia. Ajanmukainen opetuskalusto ja yksikön läheisyydessä sijaitsevat harjoitustyömaat tarjoavat hyvät puitteet ammatin oppimiselle. Yksiköstä valmistuneet työllistyvät lähes 100 %:sti. Yksikössä on opiskelija-asuntola.

Roni Taivalkosken yksikössä

Somevaikuttaja Roni Liedes tutustui OSAO Taivalkosken yksikköön ja sen aloihin. Katso video.

Meillä voit myös asua

Taivalkosken yksikköön on helppo tulla opiskelemaan kauempaakin, sillä meillä on pitkämatkalaisille tarjolla opiskelija-asuntola.

Lue lisää Asuntolat -sivulta

Tule käymään

Jokijärventie 2
93400 Taivalkoski

p. 040 141 5140 (mpm/pvm)

taivalkoski@osao.fi

 

Katso sijainti kartalla (Google Maps)

Opintotoimisto palvelee

Taivalkosken yksikön opintotoimisto on avoinna arkisin ma-to klo 9–15.

Katso opintotoimiston sijainti ja yhteystiedot

Kuraattorin palvelut

Taivalkosken yksikössä on opiskelijoiden käytettävissä kuraattorin palveluita. Katso tarkemmat tiedot Psykologi- ja kuraattoripalvelut sivulta.

Siirry psykologi- ja kuraattoripalvelut -sivulle

Simulaattoreilla opettelu on turvallista

Simulaattoriluokissamme annetaan koulutusta nykyaikaisissa oppimisympäristöissä. Yksikkömme käytössä on metsäkonesimulaattoreita (John Deere, Ponsse ja Valmet) sekä pora-, pyöräkuormain-, kaivinkone- ja dumpperisimulaattori.

Simulaattorien avulla sekä metsä-, maarakennus- että kaivosalan opiskelijoillamme on mahdollisuus harjoitella turvalliset ja joustavat työmenetelmät sekä oppia koneen hallintalaitteet ja automaatiojärjestelmät ennen oikeille koneille siirtymistä. Kun oikealle koneelle siirrytään, voidaan heti keskittyä enemmän varsinaiseen koneella työskentelyyn. Simulaattorien käyttö on ekologinen tapa harjoitella koneenkuljettajan ammattiin.

Oppimisympäristöt

Tutustu Taivalkosken yksikön oppimisympäristöihin 360-kuvan avulla (ThingLink)

Asiakaspalvelut

Tarjoamme Taivalkosken yksikössä seuraavia opiskelijatyönä tehtäviä palveluja.