Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen sekä kiinteistön yleishoito ja valvonta

Tutkinnon osat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta

Suorita pakolliset tutkinnon osat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnon kiinteistönhoidon osaamisalalta ja työllisty alan työtehtäviin.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka soveltuvat kiinteistöpalvelujen työtehtäviin. Valinnassa huomioidaan aikaisempi alan koulutus- ja työkokemus ja alan terveydelliset vaatimukset. Alalla toimiminen vaatii hyvää terveyttä, ihmissuhdetaitoja ja palveluhenkisyyttä. Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin.

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeutuminen päättyy 11.12.2020.

Ajankohta

Opinnot alkavat 18.1.2021 ja niiden arvioitu päättyminen on 19.11.2021.

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, tekniikka
Kotkantie 2 A
90250 Oulu

Hinta

Koulutus on maksuton.

Koulutuksen sisältö, laajuus ja tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta, kiinteistönhoidon osaamisalalta kaksi pakollista tutkinnon osaa (Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen 15 osp ja Kiinteistön yleishoito ja valvonta 30 osp) sekä työllistyminen alan työtehtäviin.

Tutustu tutkinnon perusteisiin täällä (ePerusteet).

Työvoimakoulutus

Tämä koulutus on mahdollista suorittaa myös työvoimakoulutuksena, jos olet TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun asiakas. Nyt haussa olevat työvoimakoulutukset ja hakulomakkeen löydät koulutushaun kautta.

Jos osallistumisestasi koulutukseen on sovittu TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun kanssa työllistymissuunnitelmassasi, voit saada koulutuksen ajalta korotettua työttömyysetuutta. Korotusosan maksamisesta päättää aina työttömyyskassa tai Kela.

Voit saada koulutukseen osallistumispäiviltä myös kulukorvausta.

Lisätietoja työvoimakoulutuksesta

Oppisopimus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavaan tutkintoon soveltuva työpaikka.

Koulutuksen suunniteltu osallistujamäärä

10

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 2 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 5 pistettä

Hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Valintapäätös tehdään haastattelujen jälkeen. Opiskelijavalinnasta tiedotetaan valituille henkilökohtaisesti ja muille sähköpostilla.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1. Lisätietoa täältä >

Lisätietoja koulutuksesta ja oppisopimuksesta

Hannu Jaakkola
p. 044 703 7866, Hannu.Jaakkola@osao.fi

Lisätietoja hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu, p. 040 8266 060, ovi@osao.fi 

Hae koulutukseen

Alla olevasta painikkeesta siirryt OSAOn hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen