Peitinkalvojen hieronta potilaan toimintakyvyn edistämisessä 45 osp

Tutkinnon osa hieronnan erikoisammattitutkinnosta

Vahvista osaamistasi potilaan peitinkalvojen hieronnassa. Osaat tutkinnon osan suoritettuasi arvioida potilaan toimintakyvyn edistämisen tarpeita, suunnitella ja toteuttaa peitinkalvojen välistä liukumista edistävän ja peitinkalvojen kiputiloja lievittävän hieronnan ja muun hoidon sekä kehittää omaa ja työyksikkösi työtä.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, jotka ovat suorittaneet hierojan ammattitutkinnon tai hankkineet vastaavan osaamisen. Hakijalla tulee olla soveltuvuus alalle, työssä vaadittava terveys ja toimintakyky sekä riittävä kielitaito.

 

Hakuaika

Seuraava koulutuksen aloitus on keväällä 2021. Seuraa ilmoitteluamme.

 

Ajankohta

Aloitus keväällä 2021.

 

Koulutuspaikka

OSAO Kontinkankaan yksikön toimitilat; Kiviharjuntie 6 ja
Uusikatu 23, 2. krs., Oulu

 

Hinta

115 € (alv 0 %)

 

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 45 osaamispistettä (osp).

 

Koulutuksen toteutusmuoto

Koulutus on monimuotokoulutusta.

Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa kartoitetaan hänen hankkima osaaminen suhteessa tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin. Koulutus suoritetaan HOKSin mukaan täydentämällä puuttuvaa osaamista.

Lisätietoja tutkinnon osasta ks. Tutkinnon perusteet (ePerusteet-palveluun) »

Hieronnan erikoisammattitutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista on ohjeet Opetushallituksen määräyksessä Tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ammatillisessa koulutuksessa (OPH:n määräys, voimassa 1.10.2019 alkaen)

 

Oppisopimusopiskelu

Tutkintoa voi hakeutua suorittamaan myös oppisopimuskoulutuksena. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka tai työllistyt oppisopimuksen alkaessa. Oppisopimuskoulutuksesta lisätietoja antaa Mirva Saastamoinen, p. 050 593 7076, mirva.saastamoinen@osao.fi

 

Valintaperusteet

 

Opiskelijavalinta

Hakijoihin ollaan yhteydessä viikoittain. Haastattelu järjestetään viimeistään 27.3.2020, kielitaito arvioidaan tarvittaessa haastattelun yhteydessä. Hakijat valitaan haastatteluun hakemusten perusteella. Kutsu haastatteluun tulee sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Valintapäätös tehdään 27.3.2020. Valintatiedot valituille ilmoitetaan sähköpostilla ja kirjeellä. Valitsematta jääneille ilmoitetaan tieto kirjeellä. Opiskelupaikka tulee vahvistaa 6.4.2020 mennessä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Kirsi Tirkkonen
p. 044 703 7772
kirsi.tirkkonen@osao.fi

 

Lisätietoja hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu
p. 040 8266 060
ovi@osao.fi

 

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

 

Hae koulutukseen