Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi, 30 osp

Tutkinnon osa kuljetusalan ammattitutkinnosta

Työskenteletkö varastossa tai terminaalissa? Opiskele varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi -tutkinnon osa ja kehitä yrityksen toimintaa sekä vastuullisuutta osana toimitusketjua vihreä siirtymä huomioiden. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja sen voi suorittaa työn ohessa.

Koulutuksen kuvaus

Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi – tutkinnon osa on kuljetusalan ammattitutkinnon kuljetusalan työnjohdon osaamisalan valinnainen tutkinnon osa. Tutkinnon osa on mahdollista sisällyttää osaksi kuljetusalan ammattitutkintoa.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat pienten ja keskisuurten logistiikka-alan yritysten toimihenkilötehtävissä sekä varasto- ja terminaalityössä toimivat henkilöt, jotka haluavat kehittää yrityksen ja toimitusketjun toimintaa vastuullisuus ja vihreä siirtymä huomioiden. Kehittämistyössä hyödynnetään mm. digitaalisuutta ja data-analytiikkaa.

Ajankohta

Opintoihin on jatkuva haku. Opintojen aloitusajankohta sovitaan hakijan kanssa.

Opinnot kestävät noin 10 kuukautta. Opiskelijaksi valitulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaminen ja todetaan, millaista osaamista tutkinnon muodostumiseen opiskelija tarvitsee. Tämä määrittää opiskeluajan.

Koulutuspaikka

OSAO, Kempeleen-Limingan yksikkö, Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Hinta

Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutuksen sisältö ja laajuus

Koulutuksessa opiskellaan 30 osaamispisteen (osp) laajuinen Varasto- tai terminaalitoimintojen organisointi -tutkinnon osa.

Tutustu sisältöön ePerusteet palvelussa

Koulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena ja sen voi suorittaa työn ohessa. Koulutuksen alussa on noin kahden tunnin tapaaminen, jonka aikana tutustutaan koulutuksen tavoitteisiin ja toteutukseen sekä perehdytään itsenäisen opiskelun oppimisympäristöjen käyttöön (Pinja, Teams). Koulutuksen aikana on verkkotapaaminen noin kahden viikon välein. Opiskelu tapahtuu pääosin itsenäisesti jokaiselle sopivan aikataulun ja paikan mukaan. Opettajat ohjaavat tarvittaessa opiskelijoita henkilökohtaisesti opintojen aikana. Osaaminen osoitetaan työpaikalla käytännön työtehtävien yhteydessä.

Opiskelijavalinta

Hakijat haastellaan puhelimitse viikon sisään hakemuksen jättämisestä. Koulutuksessa on 18 opiskelijapaikkaa. Kelpoiset hakijat valitaan koulutukseen ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kuljetusalan ammattitutkinnon kielitaitosuositus on B1.1. Lisätietoa täältä >

Lisätietoja

Lisätietoa koulutuksen sisällöstä

Jarkko Kuha, 040 4825266, jarkko.kuha@osao.fi

Lisätietoa hakeutumiseen

OSAO Ovi -hakijapalvelu, p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Hakeminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa. Käytä hakemuksen täyttämisessä mieluiten tietokonetta.

Hae koulutukseen

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Vahvistus on sitova.

Jotpa-hankkeen logo

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta.
Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.