Kasvisruokien valmistaminen, 40 osp

Tutkinnon osa ruokapalvelujen ammattitutkinnosta

Haluatko täydentää osaamistasi kasvisruokien valmistuksessa? Hae lisäoppia Kasvisruokien valmistaminen -tutkinnon osasta. Koulutuksen jälkeen osaat suunnitella ruoanvalmistuksen työtehtäväsi huomioiden asiakaskohtaiset kasvisruoka-annokset ja -ateriat. Koulutus antaa sinulle myös valmiudet toimia kokkina tai työryhmän jäsenenä kasvisruokien valmistuksessa.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Kasvisruokien valmistaminen -tutkinnon osa on suunniteltu sinulle, jolla on jo alan perustutkinto ja joka haluat kehittää ammattitaitoasi kasvisruokien valmistuksessa sekä pysyä ajan hermolla uusien vegaanisten raaka-aineiden sekä trendien suhteen.

Koulutus toteutetaan työvoimakoulutuksena. Työvoimakoulutuksen kohderyhmänä ovat ravintola- ja cateringalan perustutkinnon suorittaneet TE-toimiston asiakkaat, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan ja soveltuvat koulutukseen.

Hakuaika

Hakuaika työvoimakoulutukseen päättyy 15.2.2021.

Ajankohta

Työvoimakoulutus toteutetaan 15.3.2021 – 4.6.2021.

Koulutuspaikka

OSAO, Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas

Hinta

Työvoimakoulutuksen kautta valituilta opiskelijoita ei peritä opiskelijamaksua (50 €, alv 0 %). Kustannuksia voi aiheutua mahdollisesta työvaatteiden hankinnasta.

Koulutuksen laajuus

Koulutuksen laajuus on 40 osaamispistettä (osp).

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen jälkeen osaat suunnitella ruoanvalmistuksen työtehtäväsi ja saat valmiudet toimia kokkina sekä työryhmän jäsenenä kasvisruokien valmistuksessa. Tutkinnon osa kuuluu yhtenä osana ruokapalvelujen ammattitutkintoon. Voit täydentää opintojasi myöhemmin suorittamalla koko tutkinnon.

Koulutuksen toteutus

Työvoimakoulutus toteutetaan päiväkoulutuksena, joka sisältää lähiopetusta, etäopiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Työpaikalla järjestettävä koulutus toteutuu Oulun talousalueella.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai osallistumalla kielitaidon arviointiin. Lisätietoa täältä

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Hannu Heikkinen, p. 050 317 5045, hannu.heikkinen@osao.fi

Haku työvoimakoulutukseen

Haku työvoimakoulutukseen tapahtuu TE-palvelujen kautta. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Siirry TE-palveluiden sivuille ja hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Työvoimakoulutuksen koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä koulutuksista: