Terveydenhuollon sihteeripalvelut 60 osp

Tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta

Terveydenhuollon sihteeripalvelut tutkinnon osa opettaa sinulle moniammatillisessa terveydenhuollon ympäristössä toimimista. Koulutuksen aikana käydään läpi lainsäädäntöä, laskutusta, asiakaspalvelua, työvälineohjelmia sekä tiimityön periaatteita. Tutkinnon osan suorittaminen auttaa työllistymään monipuolisiin asiakaslähtöisiin terveydenhuollon palvelutehtäviin. Terveydenhuollon sihteeripalvelut tutkinnon osa on osa liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Koulutuksen kuvaus

Kohderyhmä

Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat suorittaneet sosiaali- ja terveysalan ammatillisen tutkinnon tai hankkineet vastaavaa osaamista esimerkiksi työkokemuksen ja erilaisten koulutusten kautta. Hakijalla tulisi olla soveltuvuus alalle.

Ajankohta

Hakuaika koulutukseen on 17.6.-22.11.2021. Koulutus järjestetään 10.1.-6.5.2022.

Koulutuspaikka

Kaukovainion yksikkö, palvelut, Kotkantie 2 C, 90250 Oulu

Hinta

Koulutuksen hinta on 150 €.

Koulutuksen laajuus

Opintojen laajuus on 60 osp.

Koulutuksen tavoite

Opintojen aikana suoritetaan Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osa Terveydenhuollon sihteeripalvelut.

Koulutuksen sisältö

Koulutus järjestetään aikavälillä 10.1.-6.5.2022. Alussa on 2 lähipäivää oppilaitoksessa. Sen jälkeen on verkko-opiskelua ja itsenäistä työskentelyä. Työpaikalla tapahtuva oppiminen on aikavälillä 14.2.-6.5.2022. Opiskelijoilla tulee olla mahdollisuus opiskella etänä, oma tietokone ja nettiyhteys.

Tutustu tutkinnon osan perusteisiin ePerusteet-palvelussa

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan haastattelun perusteella. Haastattelun pisteytys (0-10) painottuu seuraavasti:

  • aiemmin hankittu osaaminen, enintään 3 pistettä
  • tarve koulutukselle, enintään 3 pistettä
  • motivaatio, enintään 4 pistettä

Opiskelijoihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen. Valintahaastattelut ovat viikolla 48/2021. Opiskelijavalinnasta tiedotetaan sähköpostitse viikolla 49/2021.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kielitaitosuositus liiketoiminnan ammattitutkinnossa on B2.1. Lisätietoa täältä.

Oppisopimuskoulutus

Voit tiedustella mahdollisuutta kouluttautua oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutuksen voi aloittaa joustavasti. Opiskelun aloittaminen edellyttää, että sinulla on jo opiskeltavalle alalle soveltuva työpaikka, jossa voit tehdä koulutustavoitteen mukaisia työtehtäviä. Opiskelu sisältää käytännön työtehtäviä työpaikalla, jota täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa. Tietopuolisen lähiopetuksen määrä sovitaan opiskelijakohtaisesti, keskimäärin niitä on noin 2-4 päivää kuukaudessa.

Oppisopimusasioita hoitaa Kaukovainion yksikössä koulutussuunnittelija Paula Tuohimaa, p. 050 3174 818, paula.tuohimaa@osao.fi.

Lisätietoja

Lisätietoja hakeutumisesta

OSAO Ovi -hakijapalvelu, p. 040 8266 060, ovi@osao.fi

Lisätietoja koulutuksen sisällöstä

Opinto-ohjaaja Irja Rasimus, p. 050 4328 303, irja.rasimus@osao.fi

Hakeutuminen

Alla olevasta painikkeesta siirryt OSAOn hakujärjestelmään ja pääset täyttämään hakulomakkeen. Hakulinkki toimii hakuajan ollessa voimassa.

Hae koulutukseen

 

Peruutusehto

Koulutukseen valituille vahvistetaan koulutuspaikka erillisellä kutsulla. Kutsutulta pyydetään kirjallinen vahvistus opiskelupaikan vastaanottamisesta. Vahvistus on sitova. Samalla opiskelija sitoutuu mahdollisen opiskelijamaksun maksamiseen. Mikäli opiskelija keskeyttää koulutuksen kolmen viikon jälkeen koulutuksen alkamisesta, mahdollisesti maksettua opiskelijamaksua ei palauteta ja se veloitetaan kokonaan.

Tutustu myös näihin vaihtoehtoihin